al' nije ljubav to, to je prokletstvo

Suttit och druckit vin och några konstiga drinkar som mamma blandat, och nu undrar jag om hon la sömnmedel i för jag blev så trött så det känns som att jag ska svimma snart! Ska nog krypa ner i sängen om en stund, vila upp mig inför imorgon så jag orkar träna också.

Min ''2011 lista'' kommer upp imorgon istället, jag orkar verkligen inte nu, sorry! Lika bra att man sparar krafterna inför nyårsfirandet imorgon.

PUSS PÅ ER, hoppas eran Fredag blir mysig/rolig/grym/trevlig.. whatever! ♥

I love the scandal

He's so dangerous..


The dream of Paradise

Jag känner mig som en sådan förlust!! Jag gick och la mig för att vila vid 6 ungefär, och vaknade för en stund sen och undrade vad i helvete som hänt?! Haha.. Nu vet jag att det inte är mängden mat jag äter som gör mig så jävla trött iallafall. Ska inte kalla det matkoma längre! Jag måste få kontroll över mina såkallade powernaps!

Jag blev lite ledsen när jag vaknade också för jag drömde att jag var hos en frisör här i stan som var så himla duktig! Jag var jättenöjd när jag gick därifrån och håret var så fint.. sen när jag vaknade så kände jag på huvudet och märkte att det var lika risigt som innan.. fan! Min desperata jakt på en bra frisör får väl fortsätta då.. :-)

Nahe, lite yoghurt och NCIS på tv nu då så får vi se om man lyckas somna igen.

Nighty night ♥

Dec. 29, 2011

Blev utgång igår med Andjela och Aleksandra. Var helt okej trots att det var väldigt mycket folk och jag var nykter. Fick dansa en del ändå och det är huvudsaken! Roligast var nog efteråt när vi drog och käkade, tror vi skrattade konstant i över en timma haha.. Sen gick jag hem och kröp ner i sängen helt slut. Vaknade strax innan 12, sen var det bara att sätta igång med träningen. Körde stenhårt i 1 timma och 45 minuter, och nu är jag dööööd.. Längtar tills det blir varmare ute så man kan börja ta långa promenader!

Känner att jag vill umgås med min kära vän dammsugaren sen också.. Aja, får se om jag orkar med det idag eller om jag tar det imorgon.. Nu ska det lagas mat och sedan kryper jag ner med en film och en kopp te och bara myser! Imorgon ska det handlas mat och dryck inför nyår som är redan om två dagar! Fort det här året har gått, helt sjukt!

Imorgon kommer det upp en sån där lista med frågor om mitt 2011, känner nästan att det är ett måste då jag ALLTID lägger upp en sån mot slutet av året.

Puss sålänge

Nisi ti ni upola lud

Äckliga träningsvärk.. har så ont i mina vader.. Imorgon kör jag på igen iallafall, så jävla skönt att ha kommit igång med träningen, hoppas jag håller fast vid det ett tag nu!

Nu ska jag snart försöka få upp min lillebror så vi kan dra ner och sola, sen får jag se om jag tar ett varv i butikerna. Måste hitta en klänning till nyår.. får panik. Den jag hade förra året är snygg men tyvärr trasig och jag har inte någon större lust att laga den just nu.. Så får kika på något annat och HOPPAS att den är nersatt nu när det är mellandagsrea! :-)


Never a failure, always a lesson..

Åh.. det blev visst lite väl lång powernap förut.. vaknade vid 8 och fick panik! Jag måste sluta äta så mycket.. haha. Men avslutade städningen gjorde jag iallafall, och nu är det fint och mysigt i rummet. Har tänt lite ljus också för stämningens skull, nu önskar jag att jag hade ett glas vitt bara så hade det varit perfekt!

 

Sitter och myser med bland annat denna låt i högtalarna. ♥


I wanna be a part of something I don't know

Vilken fruktansvärd matkoma jag hamnade i nu då.. Jag och mamma åt tacos nyss och nu känner jag mig nästan orörlig! Blir nog en powernap nu, sen ska jag bara dammsuga och plocka undan lite till så är jag färdig med städningen sen. Har laddat upp med lite filmer också inför kvällen, Warrior bland annat. Alla verkar älska den filmen så det blev ett självklart val.

 

Snutten som tagit plats i min säng då.. ♥


!!



Dec. 27, 2011

Och DÄR var man sjuk igen då. Nyser var 5e minut och lite ont i halsen också.. alltid trevlig. Men det spelar ingen roll faktiskt, om en liten stund ska jag köra 1,5 timmas träningspass, sen står även städning på schemat!

Dec. 26, 2011

Jag mådde sååå dåligt när jag vaknade imorse... Mådde jätteilla och ville bara dö, typ. Hade en rolig kväll igår ändå, vi var på Louis De Geer vilket var grymt! Skönt att slippa Puls för en gångs skull. Någon gång under kvällens gång måste jag ha ramlat eller blivit slagen i ryggen eller liknande för jag har ett fetingblåmärke som gör jätteont så fort jag rör minsta lilla på mig och jag har ingen aning om varför? Skumt..


Lyckades ta mig ur sängen imorse iallafall och dra ner på stan en sväng och luncha med Stina. Vi ville kika lite på mellandagsrean också som satt igång nu, och jag hittade faktiskt två jättesöta sommarklänningar på Bik Bok som jag längtar efter att få använda, och även lite snygga underkläder på New Yorker.


Jaja, det var allt jag tänkte dela med mig av idag, nu ska jag slänga mig på sängen och se på Victoria's Secret Fashion Show, som jag längtat!!!

Peace out

GOD JUL!

Ingen snö så långt ögat kan nå men ändå, det är julafton.. Ska bli så skönt när denna stressiga dag är över.

Puss på er!


Don't keep me waiting


Så jävla sur jag är alltså!!!! Jag dygnade Ons-Tors, och så kom jag i säng tidigt igårkväll men vad händer? Jag vaknar efter 3 timmar och KAN INTE SOMNA OM?! Jag har varit klarvaken sen dess och NU börjar tröttheten ta i igen, men nu kan jag inte gå och lägga mig för då hinner jag inte med vad jag har att göra idag. Jag får panik på detta!

Aja, ska börja fixa mig nu, sedan dra ner på stan och möta min kusin en sväng och gå på stan. Sen kommer lillebror ner och då blir det solning. Peace

Dec. 22, 2011

Sjuk utgång igår, äckligt mycket folk och jag var i totalt chocktillstånd.. haha. Men det var rätt kul ändå, förutom att det inte gick o dansa typ. Sen har jag inte sovit på hela natten så jag hoppas att jag deckar snart.. Blev iallafall en sväng på stan med Stina idag, hon köpte en snygg topp och jag hittade ett par jeans som jag är lite sugen på, men ska fundera ett tag till innan jag bestämmer mig.

Aja det har tagit mig en halvtimma att skriva det här inlägget för jag knappt kan se på mina ögon. Vi hörs imorgon eller nått.. Peace.

Dec. 21, 2011

Skönt att man börjar vända tillbaka dygnet lite! Ställde klockan på 12.15 och lyckades ta mig upp, wuhu jag ser ljuset!!

Nu blir det duscha, fixa sig och sedan möta Andjela för fika på stan. Lär väl vara lika proppat med folk som igår om inte värre.. Hatar verkligen ''juletider'' alltså..


Puss sålänge!

All that talk but it seems like you can't come through

I'm startin' to believe that I'm way too much for you
All that talk but it seems like you can't come through
All them lies like you could take care of me,
Now I see where believing you got me
Gave you the wheel, but you can't drive me

Two things I don't like when I'm tryin' to get my groove
Is a partna that meets me only half way and just can't prove
Take me out so deep when you know you can't swim
Need a lifeguard and I need protection
So put it on me deep in the right direction

Why you ask for some and you really want none?

♥ Destiny's Child

Mr Lovah, Lovah. Mmmh ! ;-)

Såg nyss på Abduction (med min snygging Taylor Lautner!!), och den var sjukt bra! Ni som inte sett den än, DO IT!

 

 

Sen bjuder jag även på en annan sexbomb som totalt gjorde min kväll.. haha

 

Varför finns det inga sånna hetingar att hitta på Puls för...?


Dec. 19, 2011

Gud vad sur jag blir! När jag väl kommer i säng tidigt för en gångs skull så vaknar jag jättetidigt istället och vrider och vänder på mig och VÄGRAR somna om? Annars ligger man vaken till 8-9 på morgonen för att sedan sova bort halva dagen. I vilket fall så tar min kropp stryk som fan! Nu är ju frågan ifall man ska lägga sig igen eller fortsätta vara vaken? Hade ändå ställt klockan på 10.30, så antar att jag egentligen skulle kunna vara vaken.. Synd att det ska vara så fucked up kallt så man inte kan gå ut och ta en promenad, det brukar ju friska upp annars! Får väl nöja mig med en lång, skön dusch istället. Senare blir det stan för att handla de sista julklapparna, sola och kanske äta nått med min älskade lillebror.

Hörs väl senare.

Dec. 18, 2011

4:e advent!
Jaha, lite kort om min helg då. I Fredags var man hemma och tog det lugnt, så himla skönt att bara ligga hemma och slappa och göra ingenting! Myspys.
Igår blev det lika lugnt till en början, hade tänkt ta det lugnt och försöka sova tidigt, men sen blev jag så jävla rastlös så jag gjorde mig iordning och drog ner till Puls med Johanna och hennes vänner. Blev bara en kort visit då kön var lång och musiken inte var speciellt bra.

Och så kommer dagens ''att göra'' - PYNTA JULGRANEN!
En av de få sakerna jag gillar med julen är julgranen. Det är så mysigt att se den stå och lysa i olika färger i vardagsrummet, man får en sådan myskänsla! Japp, det är vad jag ska göra idag, sen blir det nog att krypa ner med lite bra filmer.


Puss!


Dont leave me in doubt

*Suck* - Det blev Onsdagsklubben ändå. Och snacka om att jag ångrar mig, har varit så jävla seg i huvudet idag trots att jag höll mig nykter..

 


I know this is a feeling that i just cant fight,
you're the first and last thing on my mind.
You make me wanna love,
you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul.



Jaha, här sitter jag mitt i natten som vanligt. Och gissa vad jag gör? O.C såklart... har även lite musik i bakrunden och nyss spelades Blue, shit vilka härliga minnen man får av deras gamla låtar!

Snart ska jag försöka sova så att jag orkar upp skapligt imorgon, har lovat lillebror att köpa ett solkort imorgon så vi kan sola. Det skulle ju jag faktiskt behöva så jag klagar då inte! Sen ska jag kanske gå på jeansjakt, vilket är så jävla jobbigt för jag hittar aldrig några jeans som sitter bra på min enorma rumpa.. Aja, ett försök skadar väl inte.


Nahepp, det var allt för mig just nu, see ya!

Dec. 14, 2011

Ujuj, trött tjej. Funderar lite på om man ska orka göra något ikväll eller inte? Utgång? Naa..

Sitter och lyssnar på Bulgariska sångerskan Andrea (som förövrigt är så jävla porrigt snygg!), och försöker peppa mig själv ur min trötthet. Kan det funka tro?


Dec. 12, 2011

Helt otroligt att jag lyckats bli förkyld IGEN. Vad vill Gud mig? Aja, jag får ladda upp med mera Otrivin helt enkelt, passar på att köpa upp halva apoteket imorgon när jag ändå ska till läkarn.. Jag får vara glad att jag fick vara frisk kring min födelsedag iallafall! Nu hoppas jag att jag blir bättre till jul och nyår! Det här är lätt min ''sjukaste'' vinter någonsin.

Nu ska jag ta och fixa lite i rummet och sedan ta en lång, varm dusch. Peace out.

And behind his tired eyes, she sees the boy with his arms wide

Denna bild säger mig två saker!


1. ALDRIG MERA BLONDA SLINGOR

2. GE MIG SOMMAR

 


She's loving him still, after all this time


My B-Day

Jag och min fina vän Alexandra!

Johanna, jag och Andjela ♥

Mina fina tjejer! Johanna, Andjela, Elza, Besa och Alexandra ♥

Hahahaha..


HURRA HURRA HURRA!!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! Tänk att man fyller 19 redan.. känns som om det inte alls var länge sen jag firade min 18årsdag ju! Fort tiden går..
Lite bilder från gårdagen kommer upp senare, nu väntas massa gäster. Puss!

Dec. 8, 2011

Jävligt rolig utgång igår! Hade såklart mina nya klackar på mig så kände mig jättefin. Det sjukaste av allt var att jag inte hade ett dugg ont i fötterna trots att de är så höga! Måste bero på platån. Det ända negativa med dom är att de är så förbannat hala, så jag trodde jag skulle halka på vägen till bussen, och jag gick som en pingvin när jag strosade genom stan för att möta upp Andjela. Det tog en liten stund innan man kom igång och dansade i dom också, men när jag väl fått grepp om det så gick det kanon! Hade en riktigt bra kväll, och vi var hemma hos mig vid 7 på morgonen och slocknade som grisar.

Idag tog jag, mamma och lillebror en sväng på stan för att kolla julklappar, födelsedagspresenter till MIG, hihi, och lyssna på helvetets musik (julsånger).
Seriöst, jag HATAR julmusik, jag hatar tomtar, jag hatar adventsljusstakar, pepparkakor, tomteluvor, bjällror... ja listan kan göras lång! Jag gillar julklapparna dock, helt okej. Och julgranar, de är så fina. Men annars nä, julen är ingenting för mig. Den stör mig.
Chris Medina var på besök på stan också och uppträdde. La väl inget större intresse i det då jag bara hört en låt av honom (What are words). Älskar den låten jättemycket, och jag tycker så synd om honom för det han fått gå igenom med sin stora kärlek, men större idol än så är han inte för mig.


Nu har jag legat och degat framför O.C som jag gör i princip varje kväll nu för tiden, love it! Jag ligger här och skrattar för mig själv och bara myser. Hur kunde jag glömma bort att den serien fanns?


Inte min musiksmak men jag gillar den ändå, måste vara att jag vant mig vid den nu! Ni som sett O.C känner ju garanterat igen den!


Håhå, vad jag är nöjd!

Glad tjej trippar runt här hemma i sina nya klackar! Skitsnygga och de sitter perfekt! Vilken härlig, tidig födelsedagspresent till mig själv... :')


Mys

Wow.. så jävla skönt med en powernap på ett par timmar, vaknade för en stund sen och nu väntar jag på att Andjela ska bli färdig så ska vi hyra film, köpa med oss pizza och åka hem till mig och bara mysa bort hela kvällen. :-)

Dec. 4, 2011

Gud vilken tröttisdag! Jag har varit nästan orörlig hela dagen. Har färgat håret iallafall så nu är jag lite mörkare igen. Efter hårfärgningen kröp jag och mamma ner i soffan och såg på Beck.

Imorgon blir det att gå en sväng på stan med lillebror. :-)

Japp så såg min tråkiga dag ut, nu ska jag krypa ner och glo på OC. Snart sett klart hela första säsongen!


04:22

Lilla mobbade jag som bloggar efter krogen då? Jag lyckades hålla mig på benen ikväll trots mitt dåsiga huvud och min onda hals. Inte fan har jag kunnat andas genom näsan heller men dansa kan man ALLTID!!! Jag lär ju vara sjukare än någonsin när jag vaknar imorgon men det är smällar man får ta. Imorgon väntas det filmkväll och massa mys så det lär bli en härlig Söndag. Nä, nu ska jag leta reda på ett par mysiga sockar att värma mina kalla fötter med, sen krypa ner i sängen och titta på OC tills jag somnar.


Nighty night ! ♥

Beställda!!!

Wooop! Efter flera dagars grubblande så äntligen är de hemklickade! Hoppas, hoppas, hoppas att de passar nu också... ♥


Pain!!

Fy fan vad skönt det var att somna tidigt igår. Hängde med mamma och åkte en sväng med bilen igårkväll bara, vi drack lite te och satt och pratade en stund när vi kom hem sen kom jag i säng vid 1 och det tog inte alls lång tid att somna. Det ända negativa nu är jag jag har så ont i vänster sida av halsen så jag får tårar varje gång jag försöker svälja.. Så nu jävlar blir det att proppa sig full med smärtstillande. Jag har nog blivit immun mot penicillin nu för det verkar inte hjälpa längre.. :-(


Snart ska jag och mamma ut till maxi en sväng också, sen blir det hem och börja göra sig iordning, sedan vidare till Alexandra och sen ut. Japp, så ser min dag/kväll ut. Hoppas bara jag blir kvitt smärtan så jag kan prata med folk ikväll..

Let's get it on

Antal timmar sömn inatt: 0. Förvånad att jag ens håller ögonen öppna. Får bli en liten powernap efter att jag varit på stan tror jag. Detta är inte bra.


Aja, strax bär det av mot stan för att köpa lite julklappar och hårfärg. Kanske även en redbull eller två..

.

ma ona je samo za tebe ..


Dec. 1, 2011

Blev inget stan idag, istället sov jag bort all min feber. Om den ens har balls att komma tillbaka nu efter mitt sömnmaraton så vet jag inte vad jag gör..

Nu ska det laddas ner en massa serier. Jag vill ha något att syssla med när jag ligger hemma i vintermörkret!


YEEEES, jag bad nyss mamma att byta rum med mig (hennes är större) och hon sa att hon skulle sova på saken! LYCKA!