...A rekli su mi svi da nemas srca ti...

Sov alldeles för länge idag. Inte braaa. Är iallafall nyduschad och fräsch nu, ska väl börja fixa mig lite så fort jag har fixat lite till i rummet. Får se var man tar vägen ikväll sen då. Är lite småsur över att vädret är så tråkigt.. Jag trodde liksom att det var vår nu men icke.. Har haft världens problem med mitt jävla internet i två dagar nu också, det vill inte alls samarbeta! What to do....

 


I do believe that's my cue.

Har ägnat hela dagen åt att byta rum med mami. Så jävla skönt med större rum och stor säng, woop! Kommer sova som en gudinna inatt tror jag hihi. Får se till att gå upp skapligt imorgon med så jag hinner bli färdig med resten. Värst av allt är att jag har alldeles för mycket kläder! Jag får inte plats med allt i garderoben jag fick nu så kanske borde rensa lite.. Och mina skor ska vi inte ens tala om haha.. Hur kommer det sig då att man alltid får utbrott när man ska gå ut för man ''inte har något att ha på sig''? Får se om jag lyckas lösa allt imorgon iallafall! Kanske blir party imorgon också, det var ju flera veckor sen jag var ute på roligheter, så ska nog passa på nu när jag mår relativt okej. Bara min jävla hosta som tydligen bestämt sig för att bosätta sig permanent hos mig.. På tal om det! Imorgon är det exakt 3 veckor sedan jag rökte sist! Hur duktig är inte jag då! Förtjänar en fet applåd tycker jag!! ;-)



Nu blir det film och mys i min stora säng hihi. Puss heeej

Lazi me, Zavedi me.


Ovo srce ludo jos uvijek te zeli

Hemma efter en lång dag på Vittraskolan. PUH! Nog för att jag älskar barn... men kanske inte 10-15 stycken på en gång!? Idag fick jag jobba med en 6års-grupp, och nu är jag totalt psykiskt utmattad. Tanken är att jag ska vara själv med dom 2 dagar nästa vecka och sen jobba på frita hela påsklovet. Klarar jag av att helt ensam ha hand om en massa gapiga 6åringar som inte lyssnar på ett ord man säger? Önskar att jag kunde ryta som ett lejon.... Det skulle garanterat fungera haha!


Nu kopplas det av med Colonia en stund.. blir varm i kroppen av att tänka på vilken underbar sovmorgon som väntar imorgon..

A kad dodje sutra, vrati se meni.


Mars. 28, 2012

Hektisk dag! Först anställningsintervju ute på Norrköpings golfklubb (vilket verkar skitkul!), sedan möte på Personalstrategerna. Efter det måste jag snabbt hem och hämta ett stort paket som ska till posten. Däremellan måste jag hinna laga mat och handla allergimedicin på apoteket också. Vafan! Trött som bara den är jag, trots att jag somnade rätt skapligt igår. Eventuellt ska man jobba från 7.30 imorgon också.. Får gå och lägga mig efter bolibompa ikväll tror jag haha.. Mjaaaau, vet inte vad jag ska skriva mer.. ska nog slänga mig på sängen och vila mitt trötta huvud en stund innan jag rusar iväg igen!



Puss på er sålänge ♥

Be careful of what you say, a girl remembers everything!

Hej på er alla sötnosar! Eh, ah, jag har bytt jeans! Nae vars hahaha... Är sjukt trött idag, herregud. Hade skapliga problem med att somna igår, jag var vaken när mamma gick till jobbet tillochmed. Kattskrället däremot, han sov så sött jämter mig och drömde massa konstigheter. Synd att han inte kan berätta vad han drömde för det såg för jävla roligt ut haha.. Men men, några timmar har man sovit iallafall. Nu ska jag göra mig iordning lite och sedan dra till Personalstrategerna och hämta massa papper till praktiken, för att sedan dra direkt till Jack and Jones och få dom påskrivna. Good!

Idag måste jag verkligen städa också, har sagt att jag ska storstäda i flera dagar nu men tar aldrig tag i skiten.. Och så ska man försöka hinna med fika i värmen också!



Tittar väl in här senare. Puss sålänge ♥

Ne zaboravi me.. ♥

Fattar inte hur jag orkade ta mig upp klockan 6 en lördagsmorgon för att gå och jobba.. det är inte normalt haha! Det gick bra trots att jag kände mig febrig och illamående och hostade som ett as.. Kom hem runt 12 någon gång och slocknade i min underbara säng direkt. Är fortfarande sjukt trött så jag borde inte ha några problem att somna inatt iallafall..

Oh!! Är så otroligt rastlös och ensam! Alla är ute och festar ikväll, och här sitter jag isolerad.. hälften död hälften levande ungefär. Så fort jag blir frisk och kan umgås med folk som vanligt igen så tänker jag inte vara ensam i en sekund!

Nahe, nu ska jag ta och krypa ner med en film och sen zzZzzZzz.....

Nighty night!



♥ Tako mi nedostajes, da li znas. Tvoje price, dodiri, bas sve. ♥

Mars. 23, 2012

Fredag då, alltid lika härligt! Dock får det bli tidigt i säng då jag börjar jobba kl 8 imorgonbitti. Mysigt..
Så ni som är ute och roar er ikväll, kör lite extra för mig också! :-)

Btw, skorna jag beställde var alldeles för klumpiga för min smak.. hade jag haft storlek 37-38 så kanske... men neeej jag och mina jumbo-fötter.. Blir att skicka tillbaka dom!

Nu ska jag betala lite räkningar och sen blir det duschen.

Peace

Ett litet utbrott, runt 03.20

Nu ska jag skriva ett hatiskt jävla inlägg. Bara för att jag är så JÄVLA arg. Jag är arg för att jag aldrig kan bli frisk! Jag är arg för att vädret börjar bli fint och solen tittar fram, men jag får sitta hemma och må SKIT! Mår konstant illa, hostar som en jävla jude och ingenting hjälper, och inte kan jag sova heller! Är hängig och trött, feber till och från, penicillin hjälper inte, sjukhusbesök hit och dit men läkarna ''kan inte göra något åt saken''... Är det meningen att mitt liv ska gå ut på att ruttna hemma?! Ska jag sitta i mitt jävla rum vecka ut och vecka in, och förvandlas till en liten jävla köttbulle som pratar med väggen? Är det vad jag ska göra?! VA?!?! Jag kunde inte följa med och fira en av mina bästa vänners födelsedag, jag kunde inte åka till Stockholm i helgen, jag kan inte träna, jag kan inte sola, jag kan inte ens gå EN FUCKING JÄVLA KVÄLLSPROMENAD utan att nästan dö förihelvete!!!! Jävla skit!!!! Och just det, nu kommer ju snart den där jävla våren, och då ska väl pollenallergin kicka in också, GREAT!! Mitt liv är så jävla underbart!!! Saknas väl bara att någon lägger en apelsin i handen på mig och säger ''SESÅ, det blir bättre snart ska du se!''.


Med vänliga hälsningar

Positiva tjejen!


Oj haha, orkar någon räkna hur många gånger jag skrev jävla?

Mars. 21, 2012

Sjukt härligt väder vi haft idag! Bara det gör ju att hela tillvaron blir ljusare. I'm a sucker for the sun, men å andra sidan, vem är inte det?! Idag gick jag upp tidigt trots att jag nästan inte sovit någonting som vanligt, fixade mig lite och sedan var det dags för möte på Personalstrategerna. Efteråt lunchade jag och mamma på stan och gick ett par varv i butikerna. Jag hittar så jävla mycket jag vill ha! Måste seriöst uppdatera min garderob med nya kläder, inte bara massa skor hela tiden haha.. Men det får vänta till nästa månad. Bokade klipptid idag också, äntligen! Så på Fredag smäller det.. bye bye långa håret... :'(

 

Nä nu ska jag slänga på mig mina easytones och ge mig ut på kvällspromenad. Skön...t

 

Puss och kram!

 


Amarte bien

 

Denna blus är nu beställt från Halens. Enkel men snygg, passar till det mesta. Me like!

 

Sen är jag lite sugen på ett par loafers också. Dessa är från have2have (som ni säkert märkt att min favorithemsida.. haha)

Också rätt simpla, men jävligt snygga! Skönt till sommaren också. Väntar dock med dom lite eftersom jag nyss beställt ett par skor...

 

Btw, fett med kärlek till JUAN MAGAN!!! Denna låt går på repeat. ♥



ÅH NEEEJ!!!!!! ÅH JA..

Jag har gjort det igen.... klickade nyss hem dessa snyggingar från have2have. Det gick av bara farten, helt unstoppable är jag! Vad fan hände med att hålla i pengarna?! *SUCK*


No, no, no, no, no.

Hahaha, snacka om att vara anti!


Takvi valjda vise ne postoje

Vidjela sam snijeg u maju
djavla u bijelom raju
ali ne i musko koje
zna trajati u dvoje
takvi valjda vise ne postoje

Komad po komad
moje srce kruni se
a ja sam tu da cekam te
i da za slamku drzim se

Znam, umire ljubav
tisina sve mi govori
u pobjedi i porazu
ti samo si u prolazu



Älska bloggappen!

Äntligen fixat bloggappen till min iphone och det underlättar ju en hel del!

Blev ett par timmar hos Alle förut med massa trevliga tjejer. Hatar mig själv något enormt eftersom jag inte kunde hänga med ut. Där satt jag med mitt glas vatten medan de andra drack vin.. Fan vad gott med vitt vin! Det ska jag unna mig så fort jag blir frisk..
Har spenderat resten av kvällen med mamma, vi köpte med oss en påse godis och åkte hem och såg på film. Jättemysigt!

Nu ska jag kolla upp lite grejer på datan innan jag går och lägger mig, har stora planer på g!!

Hoppas ni alla haft en bra lördag och att ni är friska! Ingen som vill dela med sig av lite immunförsvar kanske?
Puss och godnatt!!

Btw, möttes av detta söta meddelande i Alles trapp. Henne skulle man ha som granne ni!!

 


I spent too much energy on it, honestly I'm exhausted

Suck och stön. Jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter. Ont överallt och har jag också. Var uppe på Jourcentralen och tog blodprov och lyssnade på lungorna osv nyss. Lär ta sisodär hundra år innan jag blir frisk och jag får enligt läkarna ABSOLUT INTE träna på två veckor minst.. Så det är väl bara att leva med det och sluta klaga. Eller så gör vi slut på mitt lidande och skjuter mig nu?!

Ae, längtar tills imorgon, blir att fira Alexandra som blir hela 22 år! Hon börjar bli gammal, min lilla vän. Hihi. Ingen utgång för mig dock.. :-/



Men nä, nu ska jag mysa ner mig med lite käk och en bra film, sen lär jag ju slockna totalt.

PUSS!

Helt slut!

Jag är helt slut efter dagens insatser. Gick upp vid 9, förvånansvärt pigg? Käka frukost, klädde på mig och gick upp till Simons parkering (tur att han bor på andra sidan bron bara) för att försöka få igång bilen vars batteri hade dött. Ibland är jag glad att jag inte har körkort och bil.. Efter mycket om och men kom vi iväg iallafall, och med oss hem hade vi en jättefin liten hallbänk från Jysk, 999kr. Vi höll på att skruva och hamra i säkert en timma som riktiga snickare haha, fin blev den iallafall och mamma blev jätteglad över sin present! :-)

Sen blev jag nerskjutsad till Personalstrategerna, och därefter blev det en långpromenad hem.

Nu känner jag att jag skulle kunna slänga mig på sängen och somna.. Men det vore inte så smart.. Får försöka hålla mig vaken i några timmar till!

Aha det var allt för idag, imorgon blir det besök på vårdcentralen för att kolla lungorna, sen ska jag kanske boka klipptid också.. så vi hörs efter det! Puss och kram.

 

 


Mars. 13, 2012

Host host.. Att det aldrig ger sig! Var på sjukhuset idag, träffade skönaste läkaren haha.. Senare i veckan blir det vårdcentralen, måste kolla om jag fått lunginflammation, det känns så och nu har jag hostat i veckor. Det som gör mig mest irriterad är att jag inte kan träna nu. Jag får fan abstinens!!

Imorgon blir det upp tidigt iallafall, Simon plockar upp mig vid 10 så ska vi iväg och köpa en grej till min mami. Sen har jag möte vid 14.30.



CDON.COM LEVERERAR!

Lycklig tjej!


Lovely day

Jag har en känsla av att detta kommer att bli en underbar dag! Vädret är perfekt, det är vår vår vår i luften! Enligt väderprognosen kommer vi att få en varm vecka med rätt mycket sol. LOVE LIFE ♥



Nu är jag iallafall nyduschad, ska slänga i mig något att äta och sedan ge mig ut på en promenad. :-)
Förhoppningsvis så blir det gymmet imorgon också, det ser jag fram emot!

Ha en great day allihop, puss ♥

U mojoj glavi sve izgleda bolje..


Huh??

Satt och klickade runt på Nellys hemsida efter ett par snygga vår/sommar-skor, och fick syn på dessa från Jeffrey Campbell...

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Usch!!


Mars. 11, 2012

Kan ju börja inlägget med att hälsa grattis till min älskade mamma som fyller år idag. Love you ♥

Nu ska jag slänga på mig något och sen ringa Alexandra och dra med mig henne ner till stan och sola. Jag behöver fäääärg, blir galen av att se mitt trötta, bleka face i spegeln. Ska bli skönt med en promenad i det fina vädret också, blir så lycklig när solen lyser! :-)

Nä nu ska jag ta tag i livet. Vi hörs.

Cao

I would give anything for him

Svaki dan i noc mislim na tebe, da si tu kraj mene, da te njezno milujem, i da osjetim dodir tvojih usana. Znam za to, za to vrijedi umrijeti.

OH NO!

Fan fan fan. Lillebror ligger med magsjuka, och jag själv känner mig lite halvkonstig. Jag hoppas att jag bara nojjar, för blir jag magsjuk, då kan mitt liv lika gärna vara över.. *Suck!* Nåja, jag mår ju ändå illa varje dag så.. Men nu ska jag sluta deppa och ta tag i livet lite. Rummet behöver städas, jag behöver duscha och sen måste jag ut och röra på mig lite. Vad kvällen har att erbjuda får vi se.

Igår blev det en helmysig filmkväll med lillebror, tills han gav sig iväg med sina vänner mitt i natten och lämnade mig ensam i soffan. Som tur var tog mamma hans plats och höll mig sällskap. En sådan Fredag behövde jag verkligen!

Bring a fairytale my way


Out of sight, Still in mind

Seg dag. Satt hemma hela dagen typ, sen gick jag och Doni och käkade kebab på kungsgatan, sen mötte vi upp mamma på jobbet och åkte hit och fika och snackade om jobb haha.. Nu sitter jag mobbad i mitt rum igen och ska slå på en film och hoppas på att jag kan somna skapligt. Önsketänkande?

Imorgon blir det upp tidigt för solning. Skön...t



Puss på er alla fina!

Ne daj da ti ljubav srecu kvari

Körde på en utgång ikväll med Alle och massa härliga tjejer, och även Doni var med. Rätt segt ute då det inte var så mycket folk men tack vare DJ Pedro fick man dansa loss till massa bra musik iallafall! Det gillas. Upplevde sedan sån otrolig smärta i magen och då var det dags att åka hem och krypa ner i sängen, paaain.. :-(

Nu funderar jag på om jag ska glo på någon film eller så tills jag somnar? Är rätt trött så det borde ju gå ändå..



Absolute Perfection


ღ FASHION FEVER, CHRISTIAN L ღ

 

 


Grattis baby, 25 år idag!

Babe fyller 25 idag! Och ikväll är det match också, Arsenal-Milan. Vissa säger att han inte ska vara med ikväll, men får väl hoppas! Annars hoppas vi att han får en toppen födelsedag iallafall! Hihi.

 

Fick ett väldigt hoppfullt telefonsamtal idag också, håller tummarna för att det blir som jag vill!! ;-D


BOA BABY


SÖMNPROBLEM

Snart har jag sett klart sista säsongen av underbara One Tree Hill! Har nördat i flera timmar då jag verkligen inte kan somna.. Kan bero på att jag sov hela jävla dagen idag. Blev utgång igår och det var väl sisodär.. Värst av allt var att jag giiiick hela vägen hem i mina höga klackar så idag har jag försökt undvika att gå över huvudtaget. Nähe nu ska jag återvända till OTH en stund till och sedan göra ett nytt försök med sömnen. Eventuellt blir det gymmet imorgon!

 

Laku noc ♥


Christian Louboutin ♥

TO DIE FOR !!!!!!


HAHA