WOHO!!

Såg nyss att jag fått ett mail från Scorett om att det är marknadsafton imorgon... då vet jag vart jag ska direkt efter jobbet hihi!!!







Ahopp, nu säger jag godnatt och kryper ner i min älskade säng med katt och film. Natti ♥


Maj. 30, 2012

Jaaaha, så blev det med min lediga dag. Nu ska jag in och jobba till stängning istället, och ser ut som att det blir likadant både imorgon och på Fredag. Men jag ska inte klaga, cash is king säger man ju!! :-)

Nu måste jag sätta igång och fixa mig så jag hinner! PUSS

Kako mi nedostajes

Tog mig till jobbet imorse trots den svåra smärtan, har nästan inte känt någonting under dagen så jag glömde bort det ganska fort när jag kom igång och jobba.  Men jag lovar att jag var sekunder från att ringa ambulans imorse när jag klev upp....

Imorgon är jag ledig (eller ja, som det ser ut än så länge iallafall haha..), och då står gymmet och solarieöarna på schemat. Hatar vädret lite nu när det börjat bli kallare igen. Vad hände med våra 20-23 grader?!?!



Ååååh suktar efter dessa underbaringar från Scorett. Valde mellan dom och ett par converse när jag var på stan sist, och converse blev det självklara valet då jag inte har några vita lågskor (som fortfarande är vita s'attsägaaa), men vill nog fan ändå köpa dom här.... Ska jag eller ska jag inte?!




Ti i ja smo sad ko dvije obale.
Jedno drugom nemamo sta reci.
Srusen je nas most rukom sudbine,
preko njega nitko nece prijeci.

Jer, ti si bila ta sto tacku stavi
..

Paaaain..

Kul att vakna och ha så ont i magen så man inte kan stå rakt.. Provat alla värktabletter som finns hemma i hopp om att det ska lugna sig men icke.. någon frukost får jag inte i mig heller.. Jag skjuter mig själv i huvudet om jag blir tvungen att sjukanmäla mig från jobbet idag! Ledsen tjej.

Nevjeran do groba si.... necu to dozivjeti.

Blev lite omkastning i schemat idag vilket slutade med att jag fick köra stängning. Riktigt mysigt faktiskt! Imorgon kör jag 8-17. Hoppas det blir lika lugnt som idag..
Om två veckor är det skolavslutning också hihi, ska bli så kul! :-)


Avenging Angelo

Kvällsmys med min favvis Stallone ♥

 


!


Maj. 27, 2012

Kortslutning i hjärnan. Är så jävla död så det går inte att beskriva. Mår som man förtjänar heter det ju.. en släng allergiattack på det också och här är jag nu, halvdöd. Sjukt bra kväll igår iallafall, att Sverige vann Eurovision gjorde det hela ännu bättre, tror ni inte man hörde Euphoria på vartenda ställe ute igår sen eller? Bästa Loreen!


Nu blir det dusch och fix så jag vaknar till lite, ser knappt på mina ögon..


Peace!

She needs your respect.

Fredagen bjöd på shopping, massa sol och på kvällen en trevlig pubrunda med härliga tjejer.

Dagens planer är väl inte helt spikade, just nu ser det lite grått ut ute men om det blir finare vartefter så blir det nog grillning med massa roligt folk, sen får vi se om vi kör på utgång eller inte. Min pollenallergi dödar mig lite så jag är så jävla trött och kan inte sova ordentligt, så får väl se om jag pallar..

You lift me higher than ever, I feel as light as a feather.. ♥

Sjukt vilken härlig dag! Sovit som en gudinna inatt och vaknade vid 9 tiden imorse, blev ett par slapp-timmar på balkongen först i det underbara vädret, sen gick jag ner till Komvux för att fixa med min ansökan inför hösten. Nu är det äntligen färdig och det känns som att en stor sten blivit lyft från mina axlar! Hoppas bara jag kommer in nu haha.. Därefter blev det en sväng till Trädgårn med mamma och Martin. Nu sitter jag återigen på balkongen med matkoma och älskar livet ytterligare.

Imorgon blir det besök hos Mange på Twisted Ink för att kolla vad min andra tatuering kommer att kosta, sen blir det även en sväng på stan för att hitta något fint till mors dag. :-)


Maj. 23, 2012

Sjukt trött tjej, nu är det jobb till stängning 18.30 som gäller. Lång dag.. Tackar Gud för vädret ♥



Kommer väl slockna som en gris när jag kommer hem ikväll så tittar in här imorgon igen.

PUSS

Maj. 21, 2012

Härlig dag med underbart väder! Har dock inte gjort ett jävla skit idag, när Alle kom till mig tog vi en promenad ner till Vilbergen och hämtade ut mina jeans som kommit från junkyard (som jag förövrigt är SÅ JÄVLA NÖJD MED!!), sen åt vi god mat och slängde oss på min säng. Där låg vi en bra stund med matkoma och var allmänt sega.


Nu har jag suttit och skrattat i en kvart åt min underbara som är i Serbien. Försöker hon säga att hon saknar mig eller vad?

 


Mitt hopp är en skadskjuten kråka, och jag är ett springande barn.

 


I think it's better if you let me know..

Jaha, det var den helgen det... Fredagen sov jag bort, och Lördagen bjöd på ett lite annorlunda äventyr haha. Blev en roattrip med Simon och Kenna, och så fick de idén att vi skulle åka till Katrineholm på bilträff och jag protesterade inte mer än en gång eftersom de var så snälla och lät mig bestämma musiken för en gångs skull haha. Och vad händer på vägen mot Katrineholm då? - Växellåderas... så där står vi i mörkret, långt från stan, på kanten av en 100väg och väntar på bärgare. När jag kom hem var jag så hungrig och frusen så jag käkade som en häst och kröp ner i sängen direkt! Men det var ju roligt iallafall haha. Nu ska jag ta tag i återstående disk och städning (typiskt mig att det ska ta en hel jävla helg innan jag är färdig..), måste bli av med min överdrivna lathet hihi.. Sen ta en dusch och fräscha till mig lite. Känns typ som att jag är bakis fast jag inte druckit en droppe?

 

Aww :-/ haha..

 


Maj. 18, 2012

·•·•·•·•·•·•·•·•·

Det är helt sinnessjukt vad trött jag är. Hade enorma svårigheter att somna igår, sen när jag väl somnat så vaknade jag 1,5 timma innan alarmet ringde, och då blev jag så irriterad så då kunde jag inte somna om för det.. Vilka problem man har ibland..

Nu känns det att man jobbat vill jag lova.. hjärnan fungerar bara till hälften just nu och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Somnade till förut när jag la mig för att vila men vaknade efter en stund igen, för att sedan hålla på sådär ett tag. Satte på en film i rummet för att se om det skulle hjälpa men jag vaknade igen efter en stund ändå.. Magen värker och illamåendet kommer och går som vanligt, jag är så jävla trött på dethär så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Aja, är väl bara att fortsätta försöka och hoppas att jag mår bättre imorgon!



Haha, mami knäppte en på mig när jag slockna på soffan..


Och nu är jag förflyttad till sängen och ligger och myser med min fluffiga man, looove ♥

Kazu svi, ova je ljubav samo laz..

Död tjej.. gått runt med gårdagens smink hela dagen och bara varit allmänt nere. Dumma mage gör ont, och nu har jag fått en fruktansvärd värk i vänster arm och ryggkota också (heter det så?), och jag förstår inte varför? Aja, det släpper förhoppningsvis till imorgon..

 

Imorgon är det jobb 8-16, frita hela dagen så vi ska säkert hitta på massa roligt! Kan ju hoppas på bra väder så vi kan vara ute mycket.. :-)

 

Nä nu ska jag tvätta mitt äckliga ansikte, krypa ner med en film och sen är det sova som gäller!

Natti natti ♥


Tako blizu, malo blize, svakog trena zelim vise.

 

 


Älska livet.

Idag är jag på superduper humör igen, fan vad det går i vågor haha. Är trött som ett jävla as efter denna arbetsdag men vi har haft väldigt mysigt. :-)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan laga mat innan jag sätter igång att fixa mig inför kvällen. Undrar om jag kommer orka utgång? Jooo!

 

Bjussar på en text som känns så jävla rätt..

..för att inte tala om alla detaljer vi lägger märket till och analyserar haha, hopplösa..


Follow the leader

Fan blev ingen träning idag, både mamma och jag var helt döda haha (lata jag vet). Körde på en klippning iallafall, bara topparna förstås så nu är håret lite fräschare. Tog en sväng på stan förut också och fick med mig ett par jeanstights hem från Carlings, 399kr och jag är KÄR! De sitter som en smäck och är supersköna. Trodde aldrig jag skulle hitta ett par jeans som sitter bra på min stora rumpa men titt så bra det blev!! Dessa kan man definitivt gå ut och dansa i! Inviger dom nog redan imorgon på Onsdagsklubben.. (om jag nu orkar gå ut med tanke på att jag går upp kl. 6 imorgon..)

Hela outfiten blev betydligt snyggare med mammas väst på tycker jag.. snor den, hehe!


Ti mene lazes da si moj, a ja ko mala sve ti vjerovala..

Godmorgon får jag väl lov att säga haha.. Vaknade för en stund sen, så jävla skönt med sovmorgon så jag dör!! Ska äta frukost och fixa mig lite, sen bär det av på möte med PS. Vi ska tydligen ha något lotteri idag så det lär bli ett roligt möte, man kan ju alltid hoppas att dom lottar ut ett par skor eller nått typ... ;-)

Senare blir det gymmet, vi ska köra afrostep på bräda (fyFAN vad jobbigt!) och sedan träna mage, rumpa, lår. Får se hur bra det går att jobba imorgon med skaaaplig träningsvärk..

Vad sägs om att det blir några grader varmare så jag kan börja gå i shorts snart?! Dessa är från ginatricot och sitter hur jävla bra som helst! Har ett par i grönt också, funderar allvarligt på att skaffa ett par i varje färg för alla som fanns var skitsnygga, och billiga var de också!


Maj. 14, 2012

Skön dag på jobbet och maten stod på bordet när jag kom hem, lovely! Trots att det varit grått, blåsigt och kallt så är jag på väldigt bra humör idag! Såg dock ut som Quasimodo eller vad han heter när jag vaknade efter den extrema allergiattacken jag fick igårkväll haha. Så det kan bli ibland! Men nu känns det rätt bra och jag ska sätta mig och betala lite räkningar och annat tråkigt nu.. Har även fått span på en lägenhet till nu, fan vad underbart det skulle vara om man fick flytta redan i sommar!!

 

Ae vi hörs senare.. Cao

Quasimodo??

Danijela??


Dör lite..


♥ ♥ ♥ ♥


Just my luck!

Jättebra med feber och förkylning IGEN... känns ju verkligen roligt... nu är jag på världens sämsta jävla humör och får nästan lust att strypa någon! Ligger helt utslagen på sängen och har fruktansvärt ont i huvudet och fryser, och bara tanken på att jobba imorgon gör mig trött, trots att jag inte börjar förrän 11.30!


Nu ska jag trösta mig med skor.. ''behöver'' nya.. Hehe.

Panika kada blizu sam ti ja, gubim glavu na tvoj znak, vodi me u polumrak...

Söndag, och av ren rutin så har jag inte gjort ett jävla skit idag.. Har duschat iallafall, det är ju bra.. Nu är tanken att jag ska sätta igång och städa, men ska nog laga lite mat först för jag har helt glömt bort att äta. Vrider upp musiken och sätter fart med livet nu, tittar kanske in här senare!

 

Ahh, min älskade väst som jag typ bott i senaste veckorna. Lätt mitt bästa köp efter mina beigerosa klackar! :')

 

PUSS


Good things come to those who wait.

Blev en liten shoppingrunda och käk med Alle på stan förut, jag kände mig genast piggare och gladare. Men som vanligt ska jag börja må illa så jag kunde typ inte äta någonting.. kul liv osv.. Mamma bad mig försöka igen när jag kom hem men det gick inte då heller. Dumma mage som aldrig vill bli bra..

 

Det får bli en lugn kväll för min del. Ska snart iväg en sväng med mami sen får vi se vad resten av kvällen har att bjuda på.

 

Mmm såhär snygg är jag idag.....


I already know the game and I've been through it..

Fett irriterande att man inte fick sova längre än till 10 för att kärringen över oss ska börja dammsuga en lördagsförmiddag! Jag kokar av ilska.. Har funderat flera gånger på att gå och köpa en ny dammsugare åt henne bara för att slippa hennes pansarvagn.. Men ska börja med att skriva en arg lapp och sätta upp i trapphuset, för det är väl så man gör haha? ''Bäste grannkärring högst upp, vill du vara så vänlig och köpa dig en ny dammsugare? Vi på mittenvåningen blir väldigt störda av ditt eviga dammsugande!''

Inte heller roligt att jag känner mig helt genomförkyld.. Huvudet värker och jag kan knappt andas genom nästan.. Men nu har jag lite funderingar på om jag ska göra mig iordning och gå ner ett varv på stan? Sjukt shoppingsugen och det brukar alltid få mig att må bättre! :-)


Maj. 10, 2012

Godmorgon! Jag fattar inte hur jag orkade kliva upp idag men här är jag nu, färdigklädd och nästan klar att åka till jobbet. Blir en rätt lång dag idag, men solen lyser nu så förhoppningsvis får vi fint väder hela dagen och då gör det ju ingenting!

Efter jobbet träffar jag min Alleballe som jag inte sett på flera dagar... Abstinens?! Ja! :-)

Självklart tog jag mig lite tid såhär på morgonen för att kika på lite skor.. och hittade bland annat dessa sötnosar! Riktigt somriga klackar från Scorett som passar till det mesta, kanske ska ta och beställa ett par..?


Maj. 9, 2012


Tako ne gledaj me, sa mnom ne igraj se, ja zgazit cu te!

Blev en liten shoppingrunda på stan, fika på brödernas och häng på Trädgårn idag med min sköna böna. Drömde en hemsk mardröm om henne häromkvällen så det var sååå skönt att få krama om henne och känna att hon var vid liv haha! På Söndag lämnar hon mig för att åka till Serbien i 3 månader också.. (hatar henne lite för det).

 

Nä om man skulle ta och sova sig lite nu då, sjukt trött och imorgon ska man på möte kl 10.. sen väntar solning och träning!

 

Nighty night! ♥

 


Vill ha vill ha vill ha vill haaaa!!! :-(

Christian Louboutin ♥

En vacker dag ska jag också heta Kim Kardashian, Victoria Beckham eller Jennifer Lopez så jag kan få promenera omkring med ett par äkta Louboutins... :'(


Znam da sam bila jedna od mnogih ,koje su tebi dale sve, al' samo ja sam imala snage da kazem tebi ne

Var inte ens värt att skriva ett inlägg om mitt besök hos vårdcentralen igår, så jävla fucking värdelöst var det. Uuuh blir arg bara jag tänker tillbaka på det.. Kort sagt så går jag aldrig mer tillbaka dit. Aldrig mer! Förutom det så var min Fredag rätt lugn, efter att mor och jag käkat middag så slängde jag mig på sängen och sov till kl 10 på kvällen! Helt sjukt haha.. Satte på en film och somnade efter ett par timmar igen, så man skulle ju kunna tro att jag känner mig utvilad nu men icke!

Blev en lugn Lördag också, Alexandra kom hit förut för käk och lite allmänt trams haha, fan vad vi skrattat! Sen hon gick har jag suttit och letat lägenhet och kollat upp lite grejer på nätet. Nu ska jag återigen sätta på en film och krypa ner i sängen, lilla misse har redan lagt sig tillrätta och väntar på mig hihi. :-)

Konstig katt.. ♥


Ako jednom propustis sansu, mozda je vise nikada ne dobijes

Vaknade nästan med ett leende på läpparna klockan 6 imorse när solen lös mig rakt i ansiktet, innan väckarklockan ens ringt dessutom! Fan vad lite sol gör gott för humöret! På eftermiddagen blev det fika på Trädgårn med Alle och Paola, trevligt men sjukt kallt! Inte alls samma härliga värme idag som det var igår, och kallare ska det tydligen bli.. *SUCK*

 

Men men, nu blir det att krypa ner i mina nytvättade lakan och mysa med film. Imorgon ska jag till helvetets vårdcentral i Kneippen. Hatar dom, av hela mitt hjärta, fyfan vad jag hatar dom. Morgondagens läkarbesök känns ungefär lika nödvändig som en sten i skon... de är fullkomligt inkompetenta på det där stället och ''gissar'' hej vilt på vad det kan vara för fel istället för att faktiskt ta reda på något. Aja, lämnar resterande klagomål till morgondagen för jag lär ju behöva skriva av mig av ren ilska imorgon haha..

Puss och kram ♥

 

Min glada pingla, haha ♥


Kan inte tänka, jag står bara här och ler.

Jävlar vilken underbar dag! Den har spenderats i solen i stort sett hela dagen med min fina Alle. Imorgon väntar jobb 8-14. :-)

 

 


When something seems too good to be true it usually is..