How many idiots does it take to screw it all up?

Sjukt vad härligt väder vi haft idag. Blev först en PW i solen och senare glass på Halvars. Magen värker konstigt nog fortfarande, så blir att ringa sjukvårdsupplysningen imorgon och fråga vad det kan bero på.. Inte för att dom brukar ha några vettiga svar på nånting men värt ett försök iallafall..

Nu har jag styrt lite i rummet en stund och gjort upp lite sommarplaner samtidigt, hihi. Har även suttit på nätet och letat upp glutenfria recept på muffins, pizza, våfflor, äppelkaka... you name it! Sjukt sugen på att baka är jag nu!! Ska nog testa något av detta redan imorgon. Förstå vad lycklig jag blev när mamma köpte hem glutenfri kexchoklad till mig.. det är tillochmed godare än vanlig kexchoklad, lovar!


*Gäsp* , nu kryper jag ner och somnar till en film.

PUSS ♥

A girl's favorite songs


Saturday night

Jaha, Lördagsnatt och jag ligger hemma och myser med film. Så jävla skönt! Dock inte lika skönt att magen värker, men va ska man gooora.. Imorgon måste jag springa ner på stan en sväng och inhandla lite nödvändigheter, så lika bra jag går och lägger mig snart haha.



Detta är då jag för en stund sedan.. tro mig jag har inte lagt ner telefonen en sekund sen jag hämtade den haha. Egobilder HERE WE GO.


Enda regeln är att vi ska ha så jävla kul

Skön Fredagskväll som började på T3 och sedan vidare till Cromwell, jag förstår inte hur men när jag kom hem så deckade jag på 2 sekunder, så trött var jag..

Idag ska jag gå och hämta ut min nya telefon som ligger och väntar på mig, äntligen! Känns som att jag väntat en evighet. Ny telefon och nytt nummer, finally! Därefter blir det dusch och fix sen får vi se vad denna kväll har att erbjuda!

Puss

April. 26, 2012

Trött tjej. Känner mig fortfarande inte vaken trots att jag steg upp för snart 3 timmar sen. Blev utgång igår, helt okej. Åkte riktig raggarbil för första och sista gången gjorde jag också.. hahaha jag dör. Aja, blev en del dansande (i mina nya klackisar, hihi), fick dock ta det lugnt med alkoholen då jag mått illa i två dagar utan att fatta varför. Har någon försökt förgifta mig med gluten eller vad är detta?!

Aja, måste cykla iväg till en brevlåda nu. Hörs ♥

April. 25, 2012

Kul att cykla hem från jobbet i ösregn... Men blev lycklig ganska fort igen då jag fått brev om att mina skor kommit hihi, så morbror och jag åkte och hämtade ut dom direkt! Lovely! Nu ska jag ta en dusch och börja fixa mig lite, kan ju säga att suget efter att gå ut ikväll är så gott som bortblåst pga detta jävla väder, men vi får väl se sen.. Imorgon stänger jag troligtvis på jobbet och det betyder fet sovmorgon!

Nä nu sätter vi fart, puss! ♥

To define myself - I'm a girl with a mind, a bitch with an attitude, and a lady with class!


And I'll survive, cause I have blessed myself!!


April. 23, 2012

Blev väl inte supertaggad när jag väcktes klockan 8 på morgonen av att dom akut behövde mig på jobbet, men det var bara att stiga upp och dra iväg fort som fan. Slutade vid 17, och han hem precis innan det började hagla. Tur man har ibland.. ;-)

 

Nu blir det mys till max! Känner ett enormt Twilight-sug så då vet ni ju vad jag ska ägna resten av kvällen till, hihi. Önskar någon kunde komma hit med lite choklad och en redbull också så vore det hela perfekt! Eller förresten.. jag hör glassbilen.... Hmhm...

Bild från i Lördags..

 


I better keep on walking


!!!

 

 


Cause real ladies don't go for gigolos!

Mitt huvud sprängs. Seriöst varför tål jag ingenting? Vi startade iallafall hemma hos mig igår, jag, Alexandra och pantertanterna. Sen följde jag och Alle med dom ner till O'learys och fortsatte dricka där, och när det stängde vidare till VK. Inte varit där på hundra år, och det var helt okej faktiskt. Blev lite dansande och goda drinkar iallafall. Nu värker skallen och det ända jag kan tänka på är kebabtallrik med pomme och mild sås.. ge mig!!!

 

PUSS ♥



April. 20, 2012


Beställde dessa skönheter från Scorett idag, äkta kärlek!!!

 

På förmiddagen blev det möte på Personalstrategerna. Har sedan spenderat dagen på stan och HC med mamma och Martin, sen hade vi en trevlig kväll hemma med vin, chips och godis (och nätshopping då.. haha). Nu är jag helt slut efter en hel kvälls skrattande och svullande, så ska se klart Bad Boys 2 på tv med mamma sen är det läggdags! Och så hoppas vi att jag vaknar imorgonbitti och är FRISK..? Hihi.

 

Natti natti ♥


April. 19, 2012

Varit och kollat på lägenhet idag, en 1a på samma gård som jag bor på nu, har redan börjat möblera den i huvudet haha.. Imorgon ska det kollas lite med banken och så ska jag iväg till jobbet och hämta lite papper, sen får vi se helt enkelt vad som sker. Kan ju inget annat än att hoppas nu!

Förövrigt så har det inte hänt så mycket, jag har haft det lite mysigt med mig själv, lagt ansiktsmask och fixat naglarna. Martin var här ett par timmar också och livade upp stämningen lite haha. Nu vill jag bara bli friiiisk så man kan åka ut på äventyr! Måste ta en tripp till Stockholm snart bland annat, och Göteborg vill jag med åka till.. ååh!



Hahaha vet inte vad som är roligast, bilden eller det faktum att min humor suger..

There's always that one friend who can't easily be replaced by others

Och plötsligt så blev hela tillvaron lite ljusare... ♥


April. 18, 2012

Hallå i sjukstugan får jag väl lov att säga.. Usch vad långtråkigt det är att vara sjuk! Igår spenderades dagen hemma, bestämde mig för att baka chokladbollar. Sedan blev det filmkväll och mys på hög nivå. Behövs när man mår såhär!

Idag har jag inte gjort ett jävla dugg heller, förutom att jag och mamma var borta i Ektorps sportbar och käkade en varsin kebabtallrik (MUMS!). Sen har jag mest segat framför datorn, lagt ut lite annonser på Tradera (dags att rensa bland skorna tyvärr.. haha!) och kikat på lite kurser och schema inför hösten. Dags att söka Komvux snart ju! Har även kikat på lite resor, någon som har lust att haka på utomlands?! Fyfan jag vill ha sol och värme NU!!!




Keeps passing me by

Blev ingen lång jobbdag idag. Pallade bara mellan 8-12.30 sen var det bara att traska hemåt och slänga sig på sängen. Mitt huvud värker, jag fryser som en galning och min äckliga hosta är tillbaka också.. Suck! Fick hem ett par tabletter idag iallafall som ska hjälpa till att stärka immunförsvaret, men det tar ca. 14 dagar innan man känner någon skillnad tydligen.. får väl se om tabletterna kombinerat med ingefära varje dag gör någon skillnad för min stackars kropp. Man känner verkligen hur mycket stryk kroppen tar, önskar att någon bara ville hålla om mig nu.. haha :-(

Nää nu ska jag sluta upp med min självömkan och krypa ner i sängen igen med film och en kopp te. Förhoppningsvis somnar jag..



Peace out

It's better to lose a lover than love a loser


April. 15, 2012

Tänk vad fort denna helg har gått! Har inte hunnit uträtta ett skit heller, men det gör mig absolut ingenting. Fick massa vila vilket jag behövde. Igårkväll satt jag med pantertanterna och spelade kort (och skrattade oavbrutet), dippade pommes och bara hade det allmänt trevligt. Sedan satte jag på en film och kröp ner i HELA sängen haha, så jävla skönt att bara sträcka ut sig och ha kuddar och täcken överallt. Mys! Höll mig vaken ca 10 minuter in i filmen sen somnade jag. Vaknade upp för lite mer än en timma sen jättesjuk.. Ont i halsen, ont i huvudet och genomförkyld! Känns ju skitbra att man ska upp 05.30 imorgon för att dra och jobba.. NOT. Blir en lång och plågsam dag imorgon, men ska försöka kurera mig så gott det går. Har ju både Otrivin, Bisolvon, Ibumetin och Strepsils hemma så helt kört är det ju inte!! Dessutom fick jag ett tips av en av mina arbetskamrater som sa att ingefära var bra när man är sjuk ofta, så det är jag igång och provar nu! Hoppas, hoppas, hoppas det hjälper!! :-)


Oprosti, preboli, ali ne zaboravi.

Fredag den 13e igår, jag börjar bli sjuk igen och vädret var botten, men jag var på världens bästa humör typ?! Helt fantastiskt! Blev mys hemma med film och godsaker, somnade dock 20 minuter in i filmen haha.. Ikväll blir det lugna gatan igen för min del, är fortfarande trött trots att jag sovit som en gudinna. Idag skiner solen också, underbart!!

 

Denna snygga väst blev min igår också, 399:- från ginatricot, skitsnygg till sommaren! :') Köpte även ett nytt läppstift inne på Åhlens som jag tänkte matcha till. Awesome!!
Om ca. 6 timmar avslutas auktionen på Tradera som jag kämpar med också haha, så med lite tur kommer det hem ett par blåa klackar till mig snart.

 

Nu ska jag fixa mig medans jag satt denna låt på repeat! Ale ale ale alo!!


April. 12, 2012

Otroligt mysig dag! Vi spenderade ett par timmar i folkparken hela gänget och grillade korv och marshmallows, mums! Efter jobbet blev det benpass gymmet, och nu är jag i princip färdig att dö! Har bokat in mig på ett Zumba-pass på Söndag också vilket ska bli riktigt kul, älskar Zumba! Förövrigt fortsätter mina shopping-nerver att rycka loss, så imorgon blir det ännu en runda på stan och nu så sitter jag och försöker vinna en auktion på Tradera också haha.


Imorgon blir det ännu mysigare dag på jobbet, för då ska vi baka chokladbollar och muffins och se på film! Gilla, gilla, gilla!! :-)


I'm on the right track baby

Rolig dag med fritabarnen idag! Pyssel, lek i folkparken och så fick vi titta på teateruppvisning som några av tjejerna tränat på hela eftermiddagen. Sjukt söta!! Har dock varit extremt trött idag då jag bara sov i drygt en timma inatt.. typiskt mig att vända på dygnet när jag är ledig så länge..
Imorgon är det tänkt att vi ska till folkparken igen och grilla! :-) Tänkte även ta en sväng förbi gymmet direkt när jag slutat, så det gäller att jag är pigg imorgon! Aja, dags att sätta sig och fylla i lite blanketter och annat skojigt, sen slänger jag mig nog raklång på sängen med näsan i en bok och bara kopplar av!

Peace ♥

Shopping + god mat = Världens bästa kombo!

Tillbringat sista dagen av min långledighet med shopping och fika på stan med Alexandra, och så får man tacos serverat när man kommer hem, då gör det ju nästan inget att vädret suger hästballe.. :-) Blev en tjocktröja, ett transparent linne, en spets-bh utan band, ett halsband och ett par shorts. Mycket nöjd tjej! Glömde dock bort en väst som jag skulle köpt på ginatricot, så får försöka hinna med det nån dag också, måste ha den!!

Nu är jag redo för jobb resten av veckan iallafall! Blir att sova tidigt ikväll så man orkar upp imorgon. Ska lägga mig och läsa en bra bok och dricka varmt te nu medans jag lyssnar på det smattrande regnet utanför. Mysigt värre!!!




Puss på er!!

April. 10, 2012

Vilket jävla deppväder! Regn, regn och mera regn.. Usch! Men det blir att duscha och fixa sig nu, trotsa vädret och dra ner på stan för fika. Har sjukt ont i halsen så ska försöka kurera mig så gott det går inför morgondagen, då är det dags för jobb! Blir inte roligt att cykla till jobbet tidigt imorgonbitti om det ska vara sånt här väder.. :-(
Ajaaa, nu måste jag jalla lite. Puss!



Ja sam uvijek spremna na sve.


I ''shoes'' true love.. :-)

Okej nu har jag suttit med det här jävla inlägget i en halvtimma utan att komma på vad i helvete jag ska skriva. Påsken blev exakt som jag förväntade mig, om inte ännu sämre. Mår illa av allt jävla godis jag har tryckt i mig också.. Fattar inte varför jag gick ut i lördags heller för jag ångrade mig lika mycket som jag VISSTE att jag skulle göra, låg bakis och orörlig hela söndagen. Positiv som vanligt då! :-)
Ser faktiskt fram emot att komma igång och jobba igen efter denna långledighet. Ska försöka hinna med gymmet också om jag inte jobbar allt för långa dagar. Har saknat gymmet något enormt! Imorgon blir det troligtvis stan för lite shopping också, nu jävlar ska garderoben uppdateras lite!



April. 5, 2012

Första dagen av min långledighet, skönt! Blev fika och en runda på stan idag med mami. Hittade så jävla mycket som jag vill ha! Blir att shoppa loss nästa vecka!! Borde egentligen hålla mig borta från stan haha.. Det här med att spara pengar är verkligen inte min grej.. Snart kommer min nya telefon också, happy girl!!! Egentligen borde jag se till att boka Kroatien snart men måste se hur det blir med sommarschemat på jobbet först. Åååh ska bli så jävla skönt att åka ner, inte varit där på snart 3 år!





April. 4, 2012

Blev inget jobba till 14 idag.. fick jobba över till 16.30 och ha hand om fritabarnen också, men inte klagar jag för det! Hade en sjukt bra dag med lek i folkparken och sedan undervisade jag dom om barnkonventionen. Det tyckte dom var jättekul, tänk att 6åringar kan vara så smarta hihi!

Nu är det långhelg iallafall, sjukt skönt! Eftersom påskhelgen är en väldigt jobbig och känsloladdad helg för min del, så kommer jag nog bara spendera den hemma med godis och mys. Men får se hur det blir med den saken.




Nu ska jag slänga mig på sängen och slappa gärnet!

Peace

When life closes a door it opens a window! :-)

Helt slut efter en hel dag med jobb! Imorgon ska vi vara i folkparken på förmiddagen och leka, vilket lär bli rätt mysigt om man inte fryser röven av sig.. Slutar 14.00 imorgon, tack och lov! Imorgon får jag nog även mitt schema inför nästa vecka också, håller tummarna för att jag får jobba mycket eftermiddagar hihi.. skapligt morgontrött tjejja här!


Får se om man orkar hänga med till sportbaren och glo på matchen ikväll, Milan möter Bajselona så det vill man ju inte missa, men frågan är om jag kommer vara vaken då haha..




Ae nu orkar jag inte skriva mer, ska slänga mig på sängen en stund. Puss och kraaam.

''Don't lose yourself in attempt to hold on to someone who doesn't care about losing you.''

Ligger utsträckt på soffan och tinar upp. Var inte alls beredd på att det skulle vara så jävla kallt ute! Jag var nyss iväg och hämtade nycklar och papper till jobbet imorgon. Usch bara tanken på att behöva gå upp kvart i 6 imorgonbitti ger mig panikångest haha.. och så slutar jag vid 16.00. Hoppas det är hyfsat väder imorgon eftersom man ska gå hela vägen till och från jobbet..

Nu ska jag sätta på lite skön musik och lalla runt i rummet. Internet fungerar tyvärr inte därinne så får klara mig med mediaplayer istället för spotify... jättemobbat.

 

Haha åh älskar när den här bilden ploppar upp när jag sitter och bläddrar i mina album.. tänk om jag kunde få bli den där lilla bad-ass 15 åringen igen.. :')

 

 

It's hard to wait around for something you know might never happen, but it's harder to give up when you also know that it's everything you want...


!


Ovo je mali grad, a ti si veliki gad.

Usch vad dåligt jag mår. Dumma alkohol. Jag hatar dig! Tydligen så gick jag runt som en tickande bomb och gav mordblickar till alla också.. normalt haha..

Mitt huvud värker så jag vet knappt var jag ska ta vägen. Det ända jag vet är att så fort jag vaknat till lite så ska jag gå och köpa en fet godispåse och ligga och glo på film hela kvällen. Jag insåg igår att jag verkligen inte saknat nattklubben ett jävla dugg. Ångrar till max att jag gick ut igår. Aja, nu är det iallafall Söndag, och dags att se fram emot en lång vecka med möten och jobb. Ujuj!!

 


Asså hahaha... finner inga ord för hur söta vi är.