Tvoje su oci boje ranog proljeca

En kort update innan jag försvinner in i min Glee-bubbla igen.

Det blev en mysig kvällsfika med te och pepparkakor här hemma. Gillas! :-)

Imorgon ska jag försöka pallra mig ner till stan och köpa hårfärg, nått snyggt nagellack och lite ansiktsmasker så man har något att syssla med imorgon kväll. Är så trött på att känna mig sjuk och ofräsch! Alle kommer hem en runda på Lördag och då blir det utgång också, och om jag ens ska ha en chans att vara någorlunda frisk tills dess så får jag verkligen kämpa nu alltså..

 

 

Min favvis kan ni få lyssna på också. Blir man inte riktigt danssugen?! ♥


I second guess my sanity

Okej, nu har jag provat min Volumaster som jag köpte häromdagen, och jag får väl skylla resultatet på att jag inte tittat på DVDn som hängde med i paketet.. *SUCK*

Det krävs nog lite vägledning och övning innan jag får ordning på detta, haha! Sen fick jag även hem mitt paket från Style by Tyra, äntligen. Beställde hem ett nytt stickande läppsyl, som jag blivit totalt beroende av.

 

 

 

 

Har även starka funderingar på att klicka hem dessa från have2have, men är lite tveksam då det blev så himla fel sist jag beställde skor över nätet.. Någon som handlat från dem förut och vet ifall de är pålitliga? Vill verkligen ha!!!

 




Nov. 30, 2011

Hej på er! Nu har jag precis ätit min frukost/lunch för dagen. Fick bli soppa eftersom det i princip är det enda som går ner just nu..
Ställde klockan till idag så jag inte skulle sova allt för länge, och gissa om jag var glad när det fortfarande var ljust ute när jag vaknade!

Nahe om jag skulle ta tag i livet nu då, måste iväg till apoteket innan det stänger.

Cao


ÅH!!! ♥


Dobro Moje

Uvijek sam htjela divlje, a tjerala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogresne izbore
i sta mi drugo ostaje nego da ti vjerujem

Börjar om igen..

Sjuk som jag är, och tråkigt som jag har, så bestämde jag mig för att göra en ny blogg. Får se om jag fixar någon snyggare design vartefter.. just nu är jag inte speciellt intresserad av att lägga tid och energi på det, så det får vara som det är.

Så vad gör jag nu då? Jo, jag ligger på mage i sängen och snyter mig var femte minut. Jättekul. Jag älskar mitt liv.

Tur att man har lite musik som piggar upp iallafall!


Severina

 

Ana Kokic ft. Costi

 

Neda Ukraden

 

Natasa Bekvalac (Älskar denna låt stenhårt!)


Välkommen till min nya blogg!