(`v

Riktigt härlig dag! Sooooool ♥ Nu vill jag ha vår, nu nu nu!!

Var ute och gick en långpromenad idag på dan, kallt om öronen men skönt som fan. Sen gick jag hem och lagade mat åt mig och Robban haha. Goda köttbullar!

Nu sitter jag och laddar ner andra säsongen av Vampire Diaries och spelar musik på högsta volym, allt för att reta mamma, haha. Hm.. ja det var väl allt. Nu orkar jag inte skriva mer, peace!

 


Jan. 30, 2012

Lördagens utgång blev KLOCKREN! Hade så jävla kul och idag har jag legat stilla i sängen i princip hela dagen haha.. rätt åt mig. Ägnat hela dagen åt Vampire Diaries som jag numera inte kan få nog av, sedan såg jag även Breaking dawn part 1 som släppts på nätet nu, awesome!! Om ca en månad och 14 dagar kommer den hemskickad till mig på DVD också. Lycka! ♥


Nu ska jag återgå till VD så får vi se om jag tittar in här imorgon eller så.. :-)

Laku noc!

Som en het napa-kväll

Igår blev det en roadtrip med Haris, om jag inte har sexpack på magen nu efter allt skrattande haha.. Min vän är knäpp, men jag tror det är för att han umgåtts med mig hahaha.


Idag åkte jag och mamma och bokade tatueringstid till mig, på Torsdag smäller det!!!! Herregud jag är nervös redan.. Skönt att få det gjort iallafall, sen lär man väll vilja ha fler.

Nu sitter jag med kraftig huvudvärk och lite halsont och taggar inför matchen ikväll. Kroatien mot Serbien. Handbolls VM äger!! Så jävla spännande. Hoppas hoppas hoppas vi vinneeeeeer !!


Long as you're cool on knowing you're bout to blow a good thing

Don't you think it's time that you made it clear
You gotta get on your biz
Tell me what it ain't or what it is
I can handle it
I've had it up to here
I don't wanna pressure you dear
I've sent back to back dudes away from my door
Thinking I was spoken for

Ako ovo nije ljubav, zasto uvijek vratis se?

 

 

 

Bjuder på lite musik som jag lyssnar på flitigt just nu.

 

Jaha, annars då? Är skittrött så tänkte lägga mig en stund nu och försöka sova middag. Så rolig var jag idag.. Puss!


Fritole

Ååååh, kan vara bland det godaste som finns. Farmor är KUNG på att baka sånna, fick med oss en påse igår och halva är redan uppäten! Mummaaaa


Who's in your head?

Hallå där! Igår var man på anställningsintervju, det gick bra, ska egentligen in och provjobba på söndag men FUCK DET för det var så jävla larvig lön så jag höll på och dö när hon berättade. Så nej, blir inget med det. Nu är det iallafall helg, så mysigt. Tillvaron är bra mysig ibland alltså.. :-)

Min kväll kommer troligtvis att innehålla pizza, Alexandra, mjukisbyxor och en slarvig knut på skallen! MYS.

Peace out

No baby just one

Never allow someone to be your priority while you're just their option

Jan. 17, 2012

Fyfan vad skönt det är att vara nyduschad! Seriöst.. finner inga ord. Haha.. Aja, ska sätta igång med fix och trix snart och sen träffa Andjela (om hon vaknar vill säga hahaha). 

Hörs ikväll eller nått. Puss

I'mma stick around just a little while longer

Kände att jag skulle slänga in ett blogginlägg innan jag simsar en stund och berätta om senaste dagarna.
Torsdags blev det fika med Haris, trevligt att sitta och prata skit ett par timmar, i Fredags skulle jag gått ut med Andjela men vad hände? Jag somnade hemma efter att jag ägnat flera timmar åt att göra mig iordning.. förlust, jag vet. Igår blev det lite dricka, dans och trevligt sällskap med Alle och några grabbar, riktigt kul!

Ikväll blir det att träffa Haris en sväng innan det är dags att mysa ner sig hemma med massa godis, läsk, morötter och dip och se Milan - Inter. Sjukt nervös är jag!!!



I'mma stick around just a little while longer.
Just to make sure, that you’re really sure, you like sleeping alone

Cause if you let me, here's what i'll do - i'll take care of you

Can't deny that i want you, but i'll lie if have to..

Got some swag, lil' miss Adorable

Så jävla cool unge, haha! Sötnos


Cudno je kako ljubav brzo blijedi..

I'm sorry, I've already made my wish.

Jan. 8, 2012

Nu är jag inte ensam längre! :-) Både lillebror och mamma har kommit hem nu, och det känns ju himla bra efter en hel helg för mig själv, haha. Bror och jag gick och firade Milans vinst idag med pizza. Helt sjukt att JAG sitter hemma och kollar på fotboll? Nåja, vad gör man inte för att få se älskade Boateng ♥


Nu ska jag glo på tv en stund och sedan krypa till sängs, är så himla trött.

PUSS

,.


Don't talk to me like I'm stupid

They're telling me "Let go. He is not the one."


It's gonna take a lot to drag me away from you

Okej, nu har jag varit färdig sen klockan 11 så nu ska jag försöka få liv i min kära vän Andjela så vi kan gå och fika. Är otroligt rastlös, och det kan ju bero på att jag är helt ensam hemma.. Mamma åkte tidigt imorse till Oslo (och jag fick inte följa med, taskigt!), och kommer inte hem förrän imorgon kväll. Och min lillebror åkte hemifrån igår, han har åkt till landet nånstans och har ingen aning om när han kommer hem? Det är så jävla tyst här hemma.. haha. Senare väntar städning och disk, himla rolig dag..


Talk to ya later dudes.

Jan. 5, 2012

Jag kan inte ens beskriva med ord hur ont jag har i huvudet. Det gör ont ända fram i ögonen och det känns som att jag ska svimma vilken sekund som helst. Så jävla sjukt..

Aja, ska försöka piggna till på ett eller annat sätt, senare ikväll ska jag träffa Johanna för en kvällsfika. Hon fyller hela 20 år idag också, shit att vi blivit så stora, haha! Visst, jag fyllde nyss 19 men sjukt att veta att man blir 20 år iår..




Aja, bjuder på en bild och en favvis och säger puss och kram! ♥

♥ Andjeo bez krila ♥


Jan. 3, 2012

Hade ett roligt nyår tillsammans med min kära vän Alexandra och massa annat folk. Vi åt middag här hemma och drack lite innan vi drog på en fest fram till tolvslaget och sedan vidare på en annan fest. Rolig kväll som slutade med att jag låg vaken hela morgonen och skakade så dåligt som jag mådde.. usch! Blir en väldigt lugn månad för mig nu för bara tanken på alkohol gör mig illamående haha..

Kämpar som en idiot med sömnen också, slocknade som en gris klockan 8 igår, och vaknade 6 imorse.. Ikväll ska jag försöka somna strax innan 12 så jag kanske lyckas vända tillbaka dygnet ordentligt denna vecka? Vi får se hur det går!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och börja fixa mig, sen vid 3 ska jag träffa Andjela på stan för fika.

Har hittat ännu ett par snyggingar från have2have som jag vill ha! De blir mina snart.... :-)