Nightmare

Jag mår inte bra. Jag har extremt ont. Sätter punkt där så hörs vi när jag är frisk... OM jag blir frisk... peace...

Feb. 28, 2012

Är på extremt dåligt humör idag, och ärligt talat så SKITER JAG I om jag är sjuk, sitter och väntar på att lillebror ska komma hem sen blir det gymmet DIREKT.. palla sitta hemma och förvandlas till köttbulle bara för att man är sjuk varannan dag!!



Fan fan fan..

Så himla typiskt att man ska bli sjuk igen som vanligt.. jag som höll igång så jävla bra förra veckan med träning och allt. Fick avstå gymmet idag och köra på en promenad istället pga min jävla slemhosta och huvudvärk. Hoppas jag mår bättre imorgon för då blir det att köra mage och armar på gymmet imorgon iallafall.

Nu blir det att klä sig varmt och ge sig ut på promenix.

Bjuder på lite ögongodis sålänge..






Boateng (min boyfriend) och Milans näst snyggaste spelare El-Shaarawy som råkar vara lika gammal som mig hihi.. kan man ha två pojkvänner kanske?

I don't know what ''it'' is, but he's got it.

Sjuk utgång igår med Alexandra och Jossan. Det var riktigt kul men det hände så mycket konstiga saker haha. Idag är man skapligt sliten iallafall, jag fortsatte dricka till typ 6 imorse.. blev upphämtad från Puls av Simon och Eric, men istället för att åka hem så åkte jag med dom runt och runt, drack äcklig öl och lyssnade på raggarmusik... ööh? Hahaha, när jag kom hem och slängde mig på sängen så lät det såhär i min hjärna: - ''Volvo, volvo, en skitig jävla volvo..''


Hade tillräckligt med energi för att ta en powerwalk förut iallafall, det var rätt skönt. Imorgon blir det gymmet, denna gång på Primate Lounge. Jag vill fortsätta på Athena egentligen men får se efter den här veckan hur jag gör. Kommer sakna de galna passen haha! :-)


Ae ni, nu måste jag ta en huvudvärkstablett och lägga mig en stund, blir väl att glo på någon film.

PUSS PUSS

HEHE, WEBBKAMERA.


Haha, man kan ju undra hur mycket fritid jag har?

Andjela

Hahahaha, kom inte på nån rubrik så döpte inlägget till Andjela. Hahahahaha bara det var ju roligt... ae ni, nu ska röra mig till gymmet och köra lite crosstrainer och sen blir det Afrodans, fifaan. Ni anar inte min träningsvärk, igår körde jag mage också innan Zumban, så idag kan jag varken hosta eller skratta utan att det gör ont. HAHAHAHAHAHA och ändå döper jag mitt inlägg efter den stördaste vännen jag har. Kärlek ♥

Förövrigt är det ju himla bra att det är Fredag och snön är borta, hur underbart?!?!

...

Nikada vise, ni takve ljubavi, ni takve izdaje
poslije tebe nista nemoze da traje
i sve se brise, sve je novo, samo tuga ista je
srce svima samo laznu nadu daje
al' zauvijek ti vjerno ostaje

Just a simple touch makes me lose it

Okej, att promenera idag var en piiiiiina... Fattar inte hur i helvete jag ska kunna köra Zumba imorgon med mina ömma vader och lår!!? Men det är bara att kämpa på, längtar som fan! :-) Njuter vid tanken av att jag får sovmorgon imorgon också hihi.



Förövrigt så blir det en lugn kväll, var lite småsugen på att gå ut men så kom jag på att skitungarna har sportlov nu så det kryllar väl att 93or och 94or ute ikväll.. Blev att kn*lla Andjelas huvud på Facebook lite, nu är hon sur på mig hahahahaha.. jag dör. Hejdå ♥

Feb. 22, 2012

Step-passet igår var skitkul, lite svårt att hänga med dock och fyfaaaan vad jag svettades haha. Det gav resultat iallafall och jag har sovit som en gudinna inatt haha! Idag är jag nästintill orörlig, så dagens träning fick bli lättare. Tänkte även ta en långpromenad om ett par timmar. Imorgon blir det först sovmorgon (me love!), sen väntar en timmas styrketräning och så Zumba direkt efter det, kul!! :-)

Vi får troligtvis hem en ny soffa idag också! Inte för att det är så intressant att veta kanske men jag hatar verkligen vår lilla röda som vi har nu.. skitful..

Jaaa det var väl allt just nu, see ya ♥



ti, samo ti, ljubavi..

Buggin' me

TRÖTT TJEJ. Tog hundra år för mig att somna igår och så väcker mamma mig vid 9.30 och tror att jag ska hoppa upp ur sängen? Nää va.. Vi han med solning iallafall, nu ska jag powernapa ett tag och vid 17.30 blir det step-pass i en timma och sen får vi se om man pallar styrketräning ytterligare en timma innan man drar hem..




Where have you been?

Wow.. jag är verkligen otränad! Helt slut efter 2 timmar på gymmet.. nu är jag iallafall nyduschad och fräsch och vågar inte ens tänka på träningsvärken jag kommer att ha imorgon.. :-)


Samo za tvoje oci ♥

Tråk-Söndag. Jag vaknade skitsent.. inte OK. Undrar hur fan jag ska kunna sova inatt?! Imorgon blir det upp tidigt och dra till gymmet iallafall, ska gymma varje dag denna vecka har jag bestämt, och det ska jag fan hålla också. Nu jävlar gör vi oss redo för beach 2016..? Hahaha. Nä vars men måste börja röra på mig så jag slutar vara så deppig hela tiden. Nu ska jag krypa ner och glo på OTH. Saknar Vampire Diaries.. :-( ♥

Peace out

♥♥

Riktigt mysig fredagsnatt.. :-) Nu sitter jag och väntar på mamma som ska hämta upp mig och lillebror sen ska vi åka och äta någonstans, jag ska ha kebabtallrik med pomme annars dör jag, haha. Senare blir det att träffa Alexandra och lite annat folk. Är egentligen sugen på utgång men nej, sparar mig till nästa helg istället..

i wanna be Yours....

Kan någon ta med mig utomlands SNAAAABBT?! Jag pallar inte denna mörka, kalla, blöta vinter. Vill ha sol och värme NU innan jag går in i väggen totalt.. Denna vinter har sugit hästballe (förutom en sak då ♥) men annars deprimerande till max..

Nahe, nu blir det OTH och massa tjejsnack sen deckmode! Peace

Duktiga grabbar!



KEVIN PRINCE ♥

Så jävla nice vinst mot Arsenal idag, 4-0 total utklassning ! FORZA MILAN ! Och min baby Boateng gjorde första målet som var så snyggt så jag nästan svimmade haha.. Seriöst om jag skulle gifta mig nu skulle det vara med honom!!





Blev utgång sen med Alexandra och Ninni, var väl helt okej.. Nu sitter jag och äter makaroner och dricker Fanta Lemon , mums ♥

Ska mysa ner mig med OTH nu och grubbla lite.

Peace out, babes!!

Feb. 15, 2012

Mamma väckte mig tidigt och bad mig följa med och promenera (say whaaaat?!), så vi passade på att gå ner till stan och sola. Nu är jag hemma och ska strax börja fixa mig lite för att gå ner på stan igen, denna gång för att möta Alexandra. Vi tänkte ta ett varv på stan och så måste jag försöka få tag på fribiljett.


Alla hjärtans dag !

 

 

Detta gjorde mig så otroligt glad! Gud vad jag älskar min lillebror!!!


Happy girl

Ibland är jag så bäst! Kände mig extremt uttråkad så jag tjatade med mig lillebror och mamma ut till Ingelsta där vi gick och glodde i butiker, och vad får jag med mig hem?! Ett par nya skor!!! Det var mega-rea inne på Scorett vilket innebär himmelriket för mig. Så ett par bruna kilklackar för 179 kr fick det bli (ord. pris 599!!!!!). Fattar ni? Sjukt! Nu vill jag gärna ha vår så jag kan använda dom ute också..

Kao nikotin ♥

Nyduschad, så skönt! Nu sitter jag och lyssnar på musik på högsta volym och bara njuter av livet. Funderar på om jag ska ta ett varv på stan idag eller så? Hmm...

Feb. 11, 2012

Oh my God vad jag mår konstigt. Igår fick jag typ feberfrossa och mådde jätteilla trots att jag hållt igång och varit pigg under dagen, och det blev inte många timmars sömn inatt heller. Tur att det fanns något positivt med natten iaf ♥


Idag var det tänkt att man skulle köra på utgång men NEJ TACK när jag mår såhär.. vill helst bara ligga och sova hela dagen.. Ska ta en dusch sen och se om det piggar upp lite, annars vet jag fan inte vad jag gör..

Feb. 9, 2012

Det känns som om någon har kört ner en spårvagn i halsen på mig.. Pain.. :-(  Men det är bara att försöka glömma bort, för nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning sen lämna lägenheten lite, har känt mig sjukt isolerad senaste dagarna. Vill bara bli frisk så jag kan börja träna!!! Har äntligen bestämt mig för vilken gym jag ska ta, woop! :-)

♥ Volim te najvise na svijetu ♥

Vänner, pojkvänner, flickvänner.. allt kan komma att ändras i ens liv. Människor som kommer in i ditt liv under åren kan försvinna när som helst. Men syskon, bror och syster, blodsband, det är man föralltid. Det kan INGEN ändra på eller komma emellan hur mycket de än försöker. ♥


You are always on my mind

Då har jag bestämt mig för att se hela serien One Tree Hill från början! Den har väldigt många säsonger, jag har inte sett exakt alla avsnitt, många snygga killar och det var länge sen jag såg dom - så det blev det självklara valet, tills jag får tag på älskade Vampire Diaries säsong 3!!! .. oh my love ♥


Kan ju meddela att jag troligtvis inte kommer ha några svårigheter att somna ikväll eftersom jag är skiiittrött nu! Får skylla lite på en viss person att jag totalt knasvänt på dygnet men det ska vi rätta till nu hihi :-) ♥


Imorgon ska jag träffa Andjela och gå och spana på ett gym, dags att börja träna nu innan jag förvandlas till en livs levande bulle, haha!
Senare möter jag upp Johanna för en fika.. ;-)

Puss och godnatt ♥

Kenny Wormald

Såg nyss på Footloose, riktigt härlig film med otroligt snygga Julianne Hugh! Men så var en annan goding med också, inte min typiska smak egentligen kanske men jag tycker faktiskt att han är riktigt söt!


Sömnproblem..

Men herregud vad svårt det ska vara att somna! Får panik.. Borde inte ha några som helst problem att somna nu med tanke på att jag inte sovit speciellt mycket senaste dygnet.. nästan inte alls haha.. varför är jag inte dödstrött?! Min andra fundering är, nudlar nu eller inte??? Jag är inte hungrig egentligen, men lite småsugen... ae förresten ska nog ha yoghurt! Det blir prima! :-)

 

 

Ja, det här inlägget var ju ungefär lika nödvändigt och underhållande som alla mina inlägg.. jag är världens tråkigaste människa, jag vet. Puss!


Is it in his eyes? Oh no, you'll be decieved, he'll make believe!

Trevlig kväll igår hos Johanna med rara tjejer och god mat, helt okej utgång också trots vissa omständigheter, men den slutade på bästa möjliga sätt iallafall!

Slängde just i mig två hamburgare och en macka, var så jääävla hungrig då jag inte ätit ett skit sen igår hos Johanna haha. Godissugen är jag också.. jisses. :-)


Nä, nu ska jag tvinga lillebror att gå och handla läsk iallafall, vi har bara mjölk och vatten hemma såg jag förut.. inte OK.

Men ååhhh, dö.....

Fuckfuckfuck.... jag har blivit sjuk som en åsna. Det är vädrets fel jävla skit! Äckliga slemhosta jag kan inte andas typ! Ska försöka kurera mig så mycket som möjligt idag och sova tidigt så jag orkar med morgondagen. Bisolvon in my ♥
Johanna ska firas med party och utgång imorgon och det vill jag inte missa!

En annan dålig nyhet är att jag inte har fler avsnitt av Vampire Diaries på lager!!! :-( Sett klart hela säsong 2 nu och jag får paniiiiiiiiik!! Var kan man hitta avsnitt från säsong 3?!

Aj..

After all you put me through,
You think I'd despise you,
But in the end I wanna thank you,
'Cause you've made me that much stronger

'Cause if it wasn't for all that you tried to do
I wouldn't know just how capable
I am to pull through

Baby wont you smile for me



Ojoj, första februari idag. Fort det går! Det snöar som satan och det gör mig skitdeppig.. Funderar stark på att dra och sola idag. Imorgon är det tatuering (tattuering? tattoerink?) som gäller och då får man ju inte sola på ett tag så måste nog passa på. Shit vad nervös jag är inför imorgon, jag drömde såklart om det inatt och vaknade helt skärrad, hahaha.

HAHAHA, läste Andjelas blogg nyss om vad hon gjort inatt och jag kan inte sluta skratta seriöst. Bacon och brandvarnare jag tror jag dör hahahaha.... aja nu ska jag sluta vara mobbad och ta tag i livet. Vi hörs senare, puss puss!