She wanna wake up body achin', not fall asleep frustrated..


Boljeti ce, boljeti, tesko cu preboljeti, radije cu patiti, nego ti se vratiti.

Jobb, jobb, mera jobb. Älskar't! Speciellt sånna här dagar när solen faktiskt varit framme nästan hela tiden!
Annars då?
Fått hem en svart bikini som jag beställt från ginatricot, perfekt! Nu har jag något att bada i i Kroatien ;-) Ska sätta mig någon dag i helgen och börja skriva en lista på vad jag ska ha med mig, annars glömmer jag hälften när det väl är dax att packa trots att det är en hel jävla månad kvar... Jag är en s.k ''planerare'', sen råkar jag faktiskt älska att skriva lappar haha! Oavsett vad det gäller så skriver jag upp det. Nörd, jag vet..
Nahe, om man skulle ta och hoppa in i duschen nu då, behövs verkligen efter en hel dag med bus. Imorgon är det jobb som gäller igen. Onödigt att blogga fan.. PUSS.
 
 

There's only one more thing...

Såja!! Bokat och klart, den 28e juli åker jag till Kroatien! Sol, bad, mat och drinkar i mängder!!! Bort från denna tråkiga "sommar" ..

Midsommar

Igår firades midsommar med ett härligt gäng ute i Lindö med roliga lekar, grillning och massa skratt. Bästa midsommaren på flera år! Vi hade t.o.m tur med vädret! Snacka om att jag njöööt. :-)
 
 
Idag blev det mys på kinarestaurang med mamma, sen kom regnet och då åkte jag hem och slängde mig på sängen med jordgubbar och bra musik och här ligger jag kvar än. Det står en flaska vitt i kylen och väntar på mig också, så den får väl vara början på denna Lördagkväll, var man hamnar sen återstår att seee...

ÅÅH KAN INTE VÄNTA!!!

Ryser i hela kroppen... ♥

I don't wanna be anything other than Me.

Död tjej, as usual. Allergin dödar mig långsamt och så massa massa jobb på det och alldeles för lite sömn.. huuh. Ni anar inte hur underbart det känns att jag inte början förrän kl. 11 imorgon och på Torsdag och sedan är ledig på Fredag! Sen jobbar jag bara Måndag, Tisdag nästa vecka. Det går bra nu. ♥


UNDERBART!

Vilken underbar känsla, den 1 september flyttar jag hemifrån! Längtar så jag spricker!!!

Juni. 17, 2012

''I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.''

- Marilyn Monroe

 

Jaha, det var den helgen det. Fyfan vad jag älskar lugna helger. Kan inte ens minnas sista gången jag var på Puls haha..

Imorgon är det dags för en ny, tuff arbetsvecka iallafall. Imorgon och på Tisdag kör jag 8-16, vilket innebär att jag hinner träna! Frågan är om jag kommer orka..? We'll see about that! Måste röra på fläsket efter all skit jag stoppat i mig den här helgen, uuusch mår illa...

Sen har jag stängningsturen Onsdag och Torsdag vilket betyder 11-18.30. Sen är det fan i mig midsommar!! Men då undrar jag.. VART FAN ÄR SOMMAREN?! Vädret är ju så skumt så jag börjar bli orolig för att världen faktiskt kommer att gå under iår, haha.

 

Mjaau nu har jag väl inget mer att tillägga. Duschen väntar på mig.

 

PEACE ♥

 

 


''Give a girl the right shoes, and she can conquer the world.''


A kad pogledas u mene
vise necu biti tu,
i necu vise zeljeti
s tobom se ponoviti


Pizzabak och svull = Lördag med stil!


Cause I still smile


Juni. 15, 2012

Känner mig totalt hjärndöd. Lämligt att bli dyngförkyld NU.. Absolut jättekul.. Faaan!! Vi som ska ha vattenkrig idag också. Men vad hade jag väntat mig, jag som ALLTID är sjuk.. Tur att man slutar vid 14 iallafall.. lär få ta en annan väg hem sen också eftersom det kommer vara studenter, flak och folk överallt...orkar inteee.. vill bara sovaaa... Gnäll, gnäll, gnäll. Ta hand om mig någon?! :-(

It's all about perspective.

Wow, helt ofattbart vad jag är trött i kropp och själ. Och jag får ångest bara av att tänka på att gå upp kl 05.30 imorgon.. ska öppna kl 7.. har blivit så bortskämd med sovmorgnar ett tag nu eftersom jag oftast börjat vid 11 och haft stängningsturen. Tur att det är Fredag imorgon iallafall! Sen har jag en hel helg att bara ta det luuuugnt. No stress and lots of sleep!




Godnatt alla fina ♥


Idi samo, idi tamo. Leti, pjevaj, srce drugome daj....

 


Juni. 13, 2012

Helt slut. Blev en mysig skolavslutning, med underbart väder (tro det eller ej!), och sedan fortsatt mys på eftermiddagen med endast ett fåtal barn som var kvar på frita. Vi åt glass och hade mysigt i solen. MYS, MYS, MYS! Efter stängningen drog jag och handlade, sen satte vi igång här hemma och packa ner tallrikar, glas och annat nödvändigt som ska tas med när jag flyttar. Imorgon ska jag titta på lägenhet!! Woop! Bara att hålla tummarna för att den är fin och att jag får den också, annars är det bara att leta vidare för jag ska faaan i mig flytta iår om jag så ska vräka någon myself!

I helgen ska jag rensa min garderob också och lägga ut massa kläder och väskor på Tradera. Gick ju jättebra att sälja skor där så lär ju få iväg lite annat skit också som jag inte behöver.

Jahopp det var allt för mig, nu måste jag leta fram alla papper och annat som ska med imorgon. Sen jobbar jag 11-18.30. Ba' så ni vet! Puss

A ponekad zaboli. Samo ponekad, kad moram da pomislim da se ne sjecas.


Won't settle for less than I deserve

 

I believe that everything happens for a reason. people change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you can appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.

 

I've built a wall not to block anyone out, but to see who loves me enough to climb over it!


Life is GOOD

Fy fan vad underbart livet är ibland, när det mesta går som man vill! Känns för jävla bra och jag är så jävla värd det. ♥



Nu tar jag le tsikel och rör mig mot stan för solning. Kanske skulle passa på att handla på vägen hem, såg att både yoghurt och bröd var slut..

PEACE !


And though it's really hurting, she ain't breaking.

Varför har jag inte gått och lagt mig än? Typiskt mig att dra ut på't bara för att jag vet att jag har sovmorgon.. Jobbar bara mellan 14-18.30 imorgon, jävligt skönt! På Onsdag är det skolavslutning, så jävla mysigt. Sen drar frita igång och det ska bli så kul! Bara vädret vill bli bättre någon gång.. tycker synd om alla studenter som fått tillbringa större delen av sin studentvecka i regn.. Aja nu säger jag godnatt och stänger av datorn för jag pallar verkligen inte mer nu.

Puss och kram ♥

 

The heart wants what the heart wants... thank God my brain is strong enough to keep me off the wrong track!


''Hey sweetie, calm yourself before jealousy eats you up alive!''

Finner inga ord för hur trött jag är. Minns inte sist jag var uppe till halv 8 på morgonen... Och jag undrar fortfarande vad i helvete jag gjorde på Harrys av alla ställen igår? Nåja, blev en lyckad natt/morgon med pratglada kusiner!
Nu sitter jag och gäspar var 30e sekund ungefär, ögonen kan jag knappt hålla öppna.. men snart måste jag ner och hämta min cykel igen eftersom jag envisades med att cykla ner till trädgårn igår. Sjukt godissugen är jag också, men ska försöka hålla mig..

 

 


Juni. 9, 2012

Grymt rolig kväll igår! Tror jag skrattade konstant hela kvällen. Jag, Alle och Paola satt först på O'learys uteservering och drack goda drinkar och pratade om livet, sen fick jag öl över hela mig så fick åka hem och byta om, och tro mig jag tror jag slog rekord i snabbast klädombyte, sjukt stolt! Senare kom mer folk och det bjöd på mer skratt! Sovit som en gudinna har jag gjort inatt också.

Nu ska jag strax gå ner till stan och sola och hämta min cykel.

Tittar in här senare. Puss!

Ma samo idi, sretan put!

Crazy day! Galet jobbigt att gå upp klockan 6 imorse för att jobba, och dagen har bestått av kaos, kaos och mera kaos. Men å andra sidan är jag inte ett dugg avis på dom som låg hemma bakis idag, haha! Åååh var så jävla nära på att boka Kroatienresan förut, men måste först se med jobbet ifall jag kan kasta om schemat lite så jag inte förlorar på att dra iväg. På Måndag ska det troligtvis vara ordnat, så håller tummarna som fan att det blir av. Saknar Kroatien så det gör ont i mig, känner också att jag behöver åka bort ett tag av en raaad olika anledningar, bland annat alla fega, patetiska two-faced people som totalt saknar BALLS. Brukar inte skriva av mig på det här sättet men är så jävla trött på människor som bara TAR energi, fuj!

 

 

Playing with my mind, paper, scissors, rock.
Blowing up my heart then stick a pen and pop.
You must be stupid, don’t know what you got..

 


Ajeee..

Blev jobb idag, lycka! Sen åkte jag hem till Alle och myste med hennes katt, världens sötaste Alex! <3

Nu ligger jag utslagen på soffan med en redbull och latar mig. :-)

Lyckat att jag råkade klämma mig i porten förut så jag fick klämblåsor då. Gör ooont!


Juni. 4, 2012

Fortfarande ont, viker mig dubbelt emellanåt. Fan detta är inte kul.. Olycklig jag känner mig då haha. Önskar att någon kunde klappa mig försiktigt på magen och trösta mig nu hahaha. Men får hoppas att jag lyckas somna skapligt ikväll och vaknar upp imorgon utan magont! Vill inte behöva sjukanmäla mig en dag till.. imorgon vill jag jobbaaa!!!

 

Gissa vad jag ska göra nu? Krypa ner med misse och film såklart! Myspys!

Blev en himla massa bus på förmiddagen idag! Sjukt vad jag älskar detta håriga lilla monster ♥


Inte min dag idag.

Usch, den här dagen kan dra åt helvete känner jag. Vaknade och mådde så illa och hade så ont i magen så jag kände för att bara hoppa ut genom fönstret.. Jag som skulle jobbat ända till stängning idag. Vet inte vad som gör mig mest ledsen, att jag mår som jag mår eller att jag inte kan jobba. Usch och fy. Ska ligga i sängen hela dagen och tycka extremt synd om mig själv, även fast jag vet att det inte hjälper! Nä vars, ska väl ta tag i lite andra saker som jag kan göra hemifrån, som att ringa och tjata på hyresvärdar exempelvis. Visste att det skulle bli kämpigt att få tag i lägenhet, men inte trodde jag att det skulle vara nästan omöjligt?!

Fina mamma har åkt för att köpa mer magmedicin till mig. Senare kommer Alle hit och håller mig sällskap lite också, sötan ♥




Sto lose pocne,
jos se gore zavrsi,
i ko da izdrzi....
Ne bezim ja od proslosti,
ja bezim od buducnosti.

Sve sto imam tebi dacu

Fyfan vilken huvudvärk jag har haha... hade en skitrolig kväll iallafall. Inte druckit alkohol på månader typ, trodde inte jag skulle klara av det igår heller med tanke på mitt ständiga illamående men det gick riktigt bra. Började med några glad vin hemma, och slutade med att jag satt och drack underbara drinkar på O'learys! Tror jag behövde detta efter allt jobb den här veckan haha.

 

Muuums!

Älsklingsklackarna på såklart!

 

Nu har jag tagit några huvudvärkstabletter och druckit massa vatten. Om 2 timmar bär det av mot gymmet för ett Zumbapass, undrar hur fan det ska gå....

 

Bjussar på en favvis också. Älskar den här låten så det nästan gör ont i kroppen när jag hör den


Ti kad mi pridjes prestajem da disem

Älskade Lördag! Nu kör vi en PW i blåsten innan det blir dusch och fix inför kvällen, ska man parta eller inte är frågan?!


Held my head high. Knew I'd survive.

Cause I'm too proud, I'm too strong. Live by the code that you gotta move on. Feeling sorry for yourself ain't got nobody nowhere!




I made it. Don't hate it. That's just the way it goes.

1 juni? Sommar?

Det är 1a juni och det är skitkallt, grått och regningt.. Deppväder helt enkelt. Varför är jag inte förvånad? Frös som en idiot när jag cyklade till jobbet..

Jag är så jävla glad över att det är helg nu! Var länge sen jag kände mig såhär utmattad. Härlig känsla! Kvällen spenderas inlåst på rummet med hög musik, film, godis och redbull. Älska livet ♥


I don't wanna keep it simple, I just wanna keep it real!

Kom på att det är Fredag imorgon.. fy fan vad veckan gott fort! Jag bara jobbar och jobbar och dagarna flyger förbi. Ska bli så jävla skönt med helg! Imorgon jobbar jag bara frita+stängning, alltså inga arbetspass, och Fredagar på frita innebär ju film och mys så lär ju få en helt underbar dag! :-)


Denna dag har varit ganska stressig, men ändå har den gått så sjukt fort. Stack ner på stan direkt efter jobbet men hittade inget speciellt.. rean var skit. Tröstade mig med buffé på Chili&Wok, lovely!

Nu säger kroppen att det är dags att gå och lägga sig, jag tror den känner av att det är Fredag imorgon haha! Puss och kram ♥

Känner att mina inlägg är sjukt intressanta.. handlar inte alls om samma saker jämt. Rutiner? Nä.